0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας.Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι πουθα μπει B' senior κ έκανε το On Course 1.Να συνεχίσω με on course 2 ή με τα here we go 2?αν έχετε κάποια άλλη πρόταση..?κ επίσης σκέφτομαι να του κάνω και κάτι σε skills..skills builder ή new plus?Ευχαριστώ πολύ!!!
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:33:26 pmΓεια σας.Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι πουθα μπει B' senior κ έκανε το On Course 1.Να συνεχίσω με on course 2 ή με τα here we go 2?αν έχετε κάποια άλλη πρόταση..?κ επίσης σκέφτομαι να του κάνω και κάτι σε skills..skills builder ή new plus?Ευχαριστώ πολύ!!!Έχετε κάτι να προτείνετε?Τα 'χει δουλέψει κανείς να μου πει τη γνώμη του?
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 07:50:44 pmΠαράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:33:26 pmΓεια σας.Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι πουθα μπει B' senior κ έκανε το On Course 1.Να συνεχίσω με on course 2 ή με τα here we go 2?αν έχετε κάποια άλλη πρόταση..?κ επίσης σκέφτομαι να του κάνω και κάτι σε skills..skills builder ή new plus?Ευχαριστώ πολύ!!!Έχετε κάτι να προτείνετε?Τα 'χει δουλέψει κανείς να μου πει τη γνώμη του?το on course (του Γρίβα είναι , σωστά?)δε το εχω δουλέψει ποτε..κ δε μπορω να εκφερω αποψηθα σου πρότεινα ή here we go 2 ή hit the road 2 (boukouvalas)για skills προτείνω skills booster της new editions
Καλησπέρα σας!Ειμαι φοιτητρια ελληνικης φιλολογιας,εχω το proficiency και αδεια διδασκαλιας κ φετος αποφασισα να ασχοληθω με τα ιδιαιτερα ειτε ελληνικα ειτε αγγλικα που μου αρεσουν εξισου.Μου προεκυψε ενα παιδακι για να του κανω αγγλικα που θα παει πεμπτη δημοτικου και δεν εχει κανει ποτε αγγλικα.Γενικα ειναι εξυπνο αλλα αδυναμο καθως ποτε κανεις δεν ασχοληθηκε μαζι του.Επειδη κ εγω ειμαι νεα στο επαγγελμα θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποια βιβλια?ολα οσα χρεαζομαι κ εγω και αυτο.Ακομη θα ηθελα να μου πειτε ποσες ωρες απαιτουνται εβδομαδιαιως και γενικοτερα ο,τι πιστευετε οτι χρειαζεται να ξερω στο ξεκινημα μου.Ολες οι συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες!Σας ευχαριστω παρα πολυ!
Παράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 08, 2009, 07:50:44 pmΠαράθεση από: evistroumf στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 03:33:26 pmΓεια σας.Θα κάνω μάθημα σε ένα παιδάκι πουθα μπει B' senior κ έκανε το On Course 1.Να συνεχίσω με on course 2 ή με τα here we go 2?αν έχετε κάποια άλλη πρόταση..?κ επίσης σκέφτομαι να του κάνω και κάτι σε skills..skills builder ή new plus?Ευχαριστώ πολύ!!!Έχετε κάτι να προτείνετε?Τα 'χει δουλέψει κανείς να μου πει τη γνώμη του?Να'σαι καλά,σ'ευχαριστώ!Έχω κάνει το Here we go 3& ήταν πολύ καλό,βγήκε σχετικά εύκολα!Φέτος έχω κ έγω b senior k θα κάνω το here we go 2&new plus, πιστεύω κ σένα ότι θα σε καλύψουν.