0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειναι να μου δωσουνε ενα ιδιαιτερο ενα αγορι πρωτη γυμνασιου που ειναι μια ταξη πριν το lower fce.τι βιβλιο μπορω να του κανω??3 ωρες την βδομαδα ειναι αρκετες?επισης εχς ηδη ενα αλλο παιδι που θα παει 6 δημοτικου κ του εκανα το adventures 3. φετος τι βιβλιο θα μπορουσα να του κανω?κατι καλυτερο??ευχαριστω πολυ!!!!!
εγω βασικα κανω την κορη μου που ειναι β δημοτικου και χωρις να ρωτησω καποιον πηρα του γριβα τα βιβλια play and learn.δεν ηξερα οτι στελνουν και αλλοι εκδοτικοι οικοι δωρεαν βιβλια δασκαλου.σημερα το εμαθα απο σενα!!αλλα ειναιι ωραια βιβλια
από αυτούς που έχω συνεργαστεί ο μπουκουβάλας σου τα δίνει όλα μέχρι κ το class cd δωρεάν. ο γκρίβας, πληρώνεις μόνο το courier., burlington σου δίνει μόνο 2 teachers book την χρονιά, αποστολή δωρεάν με τα ελτα. macmillan σου τα δίνει με έκπτωση 30 % αν θυμάμαι καλά.
Παράθεση από: evi06 στις Σεπτεμβρίου 19, 2008, 03:45:38 pmαπό αυτούς που έχω συνεργαστεί ο μπουκουβάλας σου τα δίνει όλα μέχρι κ το class cd δωρεάν. ο γκρίβας, πληρώνεις μόνο το courier., burlington σου δίνει μόνο 2 teachers book την χρονιά, αποστολή δωρεάν με τα ελτα. macmillan σου τα δίνει με έκπτωση 30 % αν θυμάμαι καλά. Και στον Μπουκουβάλα πλέον πληρώνεις την courrier.