0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ένα πολύ καλό βιβλίο, αν και όχι ολοκαίνουριο ειναι το upstream (το πρασινο) από express publishing . εγώ το έχω χρησιμοποιησει για παιδιά που τελειώνουν τη c και θέλουν να κανουν d και e σε μια τάξη.ειναι πολύ απαιτητικό βιβλίο για καλούς μαθητές και φτάνει τα παιδιά σε εξαιρετικό επίπεδο για να συνεχίσουν την επόμενη χρονια με τις εξετάσεις. αν όμως θέλεις κάτι πιο εύκολο και πιο καινούριο μπορείς να ακολουθήσεις την σειρα choices της burlington. 3,5 ώρες θα έλεγα ότι είναι καύτερα για την πέμπτη τάξη.
irene, εμενα η express publishing μου έστειλε τα βιβλια δωρεαν και τις κασέτες. to upstream το έκανα 3.5 ώρες την εβδομάδα για παιδια που κάνουν την d+e μαζί. είναι απαιτητικό βιβλίο, όπως προείπα, όμως αν το παιδί ΄τραβάει' τότε κάνει πολύ καλή δουλειά.
Παράθεση από: HELENQ στις Σεπτεμβρίου 29, 2008, 01:13:16 pmirene, εμενα η express publishing μου έστειλε τα βιβλια δωρεαν και τις κασέτες. to upstream το έκανα 3.5 ώρες την εβδομάδα για παιδια που κάνουν την d+e μαζί. είναι απαιτητικό βιβλίο, όπως προείπα, όμως αν το παιδί ΄τραβάει' τότε κάνει πολύ καλή δουλειά.Δωρεάν και τις κασέτες? Προχωρημένους τους βρίσκω στην express publishing!! Πάντως όντως το Upstream είναι από τα εγχειρίδια που ξεχωρίζουν.
evi06 σημερα μου ηρθε η ιδεα λογω του upstream να ενωνω την d και την e. Συνηθως προτεινω να γινεται η b senior ή η c senior καλοκαιρι, και μετα την d senior, αν ειναι καλος ο μαθητης, μπορεις να ξεκινησεις προετοιμασια με καποιο coursebook για lower, χωρις να κανεις coursebook για e. Υπαρχει επισης η δυνατοτητα να γινουν a+b junior μαζι, ειδικα αν το παιδι ξεκινησει μεγαλο, με τον ace from space για παραδειγμα, που εχει one-year course. Για να δωσει α γυμνασιου, μονο αν ξεκινησει στη δευτερα δημοτικου με a+b junior, τριτη δημοτικου a senior, καλοκαιρι b senior, τεταρτη δημοτικου c, πεμπτη δημοτικου d+e μαζι, εκτη δημοτικου αμεσως coursebook για lower η και κατευθειαν προετοιμασια χωρις coursebook, αν και δεν ξερω ποση ωριμοτητα θα εχει σε αυτην την ηλικια...
ένα πολύ καλό βιβλίο, αν και όχι ολοκαίνουριο ειναι το upstream (το πρασινο) από express publishing .