0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι καλησπέρα, έχετε κατά νου κάποια πολύ εύκολη σειρά για μαθητή (τελείωσε το Λύκειο) με μαθησιακές δυσκολίες που ξεκινά σχεδόν από την αρχή? (επίπεδο Α1) Τηλεφώνησα σε κάποιους εκδοτικούς, δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για μαθητές με δυσλεξία.Θα ξεκινήσω με δικό μου υλικό αλλά θα ήθελα να υπάρχει ένα coursebook..
Καλημέρα σε όλες και όλους.Θα μπορούσατε να μου συστήσετε μια σειρά βιβλίων για άτομο ηλικίας 22 ετών με επίπεδο αγγλικών Α2+; Κατά προτίμηση μια σειρά που συνοδεύεται από ηλεκτρονικό υλικό, όπως ηλεκτρονική πλατφόρμα ή εφαρμογή, και διευκολύνει ταυτόχρονα την εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Καλησπέρα , μια καλή σειρά που απευθύνεται και σε νεαρούς ενήλικες είναι το Explorer Second Edtiton Pre Intermediate λεπτομέρειες εδώ https://www.combobooks.gr/traveller-2nd-edition-pre-intermediate-students-book-2283 . Τα βιβλία σου τα στέλνουν δωρεάν και το διαδραστικό αν το θέλεις όλο είναι περίπου 48 ευρώ αν θέλεις μονο το coursebook νομίζω είναι δωρεάν. Στα δύο πακέτα μαθητή στέλνουν όλο το διαδραστικό υλικό δωρεάν.