0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχω μαθητη αρκετα καλο, τελειωνουμε την c τωρα κ θελει να κανουμε θερινα κ τον επομενο χρονο τον μαιο να δωσει για b2.τι να κανω?? το μονο βιβλιο που ειδα οτι κανει την d και την e σε μια ταξη ειναι του super course αλλα εχει πολυ υλικο(λογικο) κ δεν ξερω αν θα καταφερω να το βγαλω το καλοκαιρι. να προσπερασω την d ή την e? προσωπικα το φοβαμαι αν κ ο μαθητης τραβαει.υπαρχει κπ αλλο βιβλιο ? ισως για d, αλλα πολυ απαιτητικο ωστε μετα να αρχισω απο σεπτεμβρη προετοιμασια?
Παράθεση από: evi06 στις Απριλίου 30, 2010, 11:05:13 pmεχω μαθητη αρκετα καλο, τελειωνουμε την c τωρα κ θελει να κανουμε θερινα κ τον επομενο χρονο τον μαιο να δωσει για b2.τι να κανω?? το μονο βιβλιο που ειδα οτι κανει την d και την e σε μια ταξη ειναι του super course αλλα εχει πολυ υλικο(λογικο) κ δεν ξερω αν θα καταφερω να το βγαλω το καλοκαιρι. να προσπερασω την d ή την e? προσωπικα το φοβαμαι αν κ ο μαθητης τραβαει.υπαρχει κπ αλλο βιβλιο ? ισως για d, αλλα πολυ απαιτητικο ωστε μετα να αρχισω απο σεπτεμβρη προετοιμασια?Αν έιναι καλός ο μαθητής δε νομίζω να χρειάζεται να κάνει κ την E. Σε Θεσσαλονικη κ Θεσσαλία σε κανένα φροντιστήριο από όσα έχω δουλέψει δεν υπήρχε E class, μετά την D κάναμε προετοιμασία για
pipin,μπορείς να δεις διάφορα βιβλία κ να τα προσαρμόσεις στις ανάγκες του μαθητή σου με αρκετό supplementary material.Επίσης,δες κ σε sites on the internet,όπου μπορείς να βρεις πληθώρα υλικού.