0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Thanks! Α και κάτι άλλο! Στέλνει δωρεάν βιβλία στους καθηγητές? Γιατί έχω την εντύπωση πως όχι..
ερωτηση οχι για βιβλιαεχω φετος 2 παιδια που θα στειλω για ECCE τον Μαηκανουμε το Choices E το οποιο εχει προετοιμασια και για FCE διοτι δεν εχουμε αποφασισει ακομα για ποιο διπλωμα θα δωσουνποτε λετε να ξεκινησω τεστ?
Καλημερα σας..Εσεις που ξερετε τα πολλα κι ο νους σας κατεβαζει, μπορειτε να μου προτεινετε καποια βιβλια για ενηλικα ο οποιος θελει γενικα να μαθει αγγλικα?Δεν θα κανουμε προετοιμασια για καποιο πτυχιο, απλως για εκμαθηση αγγλικων..Δημητρης
Σ'ευχαριστω πολυ Ευη για την βοηθεια σου.. Το ξερεις καθολου εχεις ακουσει γι αυτο ειναι πληρες και καλογραμμενο?Δινει ο Γριβας δωρεαν βιβλια η οχι?Πηγαινα αγγλικα μικρος σε φροντιστηριο γριβα παραδοξως δεν ξερω πολλα για τα βιβλια του..Αλλα βιβλια που ξερει κανεις για ενηλικες?
Παράθεση από: Tzimakos στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 01:35:55 pmΣ'ευχαριστω πολυ Ευη για την βοηθεια σου.. Το ξερεις καθολου εχεις ακουσει γι αυτο ειναι πληρες και καλογραμμενο?Δινει ο Γριβας δωρεαν βιβλια η οχι?Πηγαινα αγγλικα μικρος σε φροντιστηριο γριβα παραδοξως δεν ξερω πολλα για τα βιβλια του..Αλλα βιβλια που ξερει κανεις για ενηλικες?Είναι σειρά1,2,3 κοίτα ποιο ταιριάζει στην περίπτωση σου.Καλή επιλογή(δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για ενήλικες)Ο Γρίβας στέλνει 2 βιβλία δωρεάν.Εχει κ η Litera αν θες να δεις κάτι άλλο.
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 11:06:41 amερωτηση οχι για βιβλιαεχω φετος 2 παιδια που θα στειλω για ECCE τον Μαηκανουμε το Choices E το οποιο εχει προετοιμασια και για FCE διοτι δεν εχουμε αποφασισει ακομα για ποιο διπλωμα θα δωσουνποτε λετε να ξεκινησω τεστ? μετα το choices e εννοεις θα ξεκινησεις αμεσως practice tests για τον μαιο? τα τεστ εγω φροντιζω να ξεκινουν το αργοτερο τελη γεναρη. δλδ. μεχρι κ τα χριστουγεννα ή κ λιγο μετα να εχω τελειωσει οποιοδηποτε coursebook για ecce.