PDE - Η κοινότητα των εκπαιδευτικών
Όνομα χρήστη:
Κωδικός:
ή
Νέα
Μόνιμοι
Τοποθετήσεις
Μεταθέσεις
Αποσπάσεις
Μετατάξεις
Παραιτήσεις
Αναθέσεις-Ωράριο
Οικονομικά
Άδειες
Αναπληρωτές
Διορισμοί
Προσλήψεις
ΑΣΕΠ
ΠΔΣ
Δελτία Τύπου
Σχολική ζώνη
Επιμόρφωση - Μετεκπαίδευση
Μεταπτυχιακά προγράμματα
Σεμινάρια - Επιμορφώσεις
Ημερίδες - Συνέδρια
Πιστοποιήσεις
Απεργίες-Κινητοποιήσεις
TV
Ιδιωτική Εκπαίδευση
Forum
Ημερολόγιο
Links
Σύνδεση
Λήψεις αρχείων
Αναζήτηση
Στατιστικά
Προσθήκη αρχείου
Τράπεζα Θεμάτων
TV
Follow @PDE_GR
Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
Forum
Ειδικές δομές εκπαίδευσης
Ιδιωτική Εκπαίδευση
ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS
Τελευταία νέα
Πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Β'βάθμιας σε φορείς του ΥΠΑΙΘΑ και από ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΠΕ/ ΠΥΣΠΕ, σε δομές Ε.Α.Ε., ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία
Έκδοση υπουργικής απόφασης μεταθέσεων μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ σχολικού έτους 2024-2025
Προσλήψεις 31 εκπαιδευτικών Ββάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης
Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γενική Εκπαίδευση και την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2025
« προηγούμενο
επόμενο »
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
30
31
32
33
34
...
170
Κάτω
Αποστολέας
Θέμα: ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ C CLASS (Αναγνώστηκε 835798 φορές)
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Alice6
Πλήρες μέλος
Φύλο:
Απ: βοηθεια για βιβλια αγγλικων για ιδιαιτερα
«
Απάντηση #434 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2010, 10:51:48 pm »
Tweet
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μιας και υπάρχει ήδη θέμα είπα να μην ανοίξω καινούργιο, ελπίζοντας κάποιος καλός άνθρωπος να το δει και να με βοηθήσει λίγο. Λοιπόν, μου έχουν ζητήσει να αναλάβω έναν μαθητή για Certificate of Advanced English. Δεν θα τον αναλάβω πλήρως, απλά επικουρικά. Το Advanced το σνόμπαρα τόσο καιρό και δεν έχω ασχοληθεί. Ο μαθητής θα έχει δικά του βιβλία - οπότε εκεί δεν παίζει επιλογή. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω τι υλικό θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω παράλληλα με το coursebook, γιατί όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να πηγαίνω εκεί και να βλέπω απλά τα λάθη του από τα tests που κάνουν στο σχολείο, γιατί έτσι δεν βγαίνει με τίποτα το μάθημα και θα είναι και πολύ βαρετό. Οπότε, έχετε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο με τεστάκια για το advanced??? Μήπως και κανένα site (εκτός βέβαια του british council), μήπως και κανέναν τρόπο να βρω past tests??? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη......
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:28:28 »
maria_pol
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #435 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:17:41 pm »
Καλησπέρα! Έχω προετοιμάσει στο παρελθόν κάποιους μαθητές για το Advanced. Θα δώσει το Cambridge από ό,τι κατάλαβα. Με μια ματιά στους καταλόγους των εκδοτικών οίκων θα βρεις αρκετά βιβλία. Εγώ είχα χρησιμοποιήσει ένα Coursebook του Γρίβα αλλά δεν κυκλοφορεί πια. Στο φροντιστήριο χρησιμοποιούσαμε της Oxford, το Μasterclass νομίζω. Από Practice tests δούλευα και πάλι της Oxford το βιβλίο. Πολύ καλά κατά τη γνώμη μου. Νομίζω τώρα κυκλοφορεί Revised.
Μπορείς να δουλεύεις και Writing, είδη εκθέσεων που μπαίνουν στις εξετάσεις, brainstorming, linking words κι όλα τα σχετικά. Και βέβαια και προφορικά. Όσο για κείμενα, εγώ καμιά φορά σε αυτά τα επίπεδα χρησιμοποιώ και άρθρα από ξένο τύπο, Internet κλπ είτε για κατανόηση κειμένου είτε ως αφορμή για συζήτηση.
Καταγράφηκε
Alice6
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #436 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:32:07 pm »
Maria pol βοήθησες πάρα πολύ σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Καταγράφηκε
maria_pol
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #437 στις:
Σεπτεμβρίου 29, 2010, 11:46:37 pm »
Να σαι καλά! Έχεις δίκιο, σε 1,5 ώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Αν κάνεις πάντως και μια αναζήτηση στο google για past papers, ίσως κάτι βρεις.
Πάντως, πράγματι, αν πάει σε ιδιωτικό είναι πιθανό να ναι σε αυτό το επίπεδο. Το ξέρω από συνάδελφο που εργάζεται σε ιδιωτικό.
Καταγράφηκε
PDE ads
Ιστορικό μέλος
Λατρεύω την εκπαίδευση
«
Δημοσιεύτηκε:
Σήμερα
στις 21:28:28 »
Claire1616
Νέο μέλος
«
Απάντηση #438 στις:
Οκτωβρίου 04, 2010, 01:46:52 pm »
Γεια σας!!
Ετοιμάζομαι να κάνω ιδιαίτερα αγγλικών και είμαι κι εγώ αρχάρια ακόμη
.Στόχος είναι να "θυμηθεί" τη b senior και να προχωρήσει στη c senior.Έχει κανείς υπόψιν κάποιο βιβλίο που θα ήταν κατάλληλο;
Καταγράφηκε
tinkerbel!
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #439 στις:
Οκτωβρίου 05, 2010, 09:34:00 pm »
Για D Class τι έχετε να προτείνετε?
Καταγράφηκε
Μυστικά για έναν ονειρεμένο γάμο!
http://projectgamos.gr/
maria_pol
Προχωρημένο μέλος
«
Απάντηση #440 στις:
Οκτωβρίου 05, 2010, 10:57:21 pm »
Το Choices for D Class είναι καλό βιβλίο (εκδόσεις
Καταγράφηκε
tinkerbel!
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #441 στις:
Οκτωβρίου 06, 2010, 12:58:20 am »
Είμαι ανάμεσα σε Choices και Access 4 από Express Publishing...
Καταγράφηκε
laura!
Νέο μέλος
«
Απάντηση #442 στις:
Οκτωβρίου 06, 2010, 09:42:36 am »
Tinkerbelle και τα δύο είναι καλά βιβλία. Τα έχω χρησιμοποιήσει το ένα σε ιδιαίτερο κ το άλλο σε φροντιστήριο παλιότερα. Κατά τη γνώμη μου τα Choices είναι πιο εύκολα για σένα(παρέχουν μεγάλη βοήθεια για μεθοδολογία,οργάνωση ύλης κλπ) αλλά κ πιο βατά για τους μαθητές. Το Access είναι πολύ καλό επίσης αλλά πιιο "γεμάτο" κ πολύπλοκο βιβλίο όπως κ τα περισσότερα της Express βέβαια. Θα σου έλεγα να επιλέξεις σύμφωνα με τις δυνατότητες του μαθητή σου. Αν είναι πολύ καλός πάρε Access αν όμως αντιμετωπίζει δυσκολίες ίσως "χαθεί" μέσα σ αυτό, οπότε θα είναι προτιμότερο ένα πιο βατό όπως το Choices και αν χρειαστεί κάνεις κ κάτι συμπληρωματικό για να καλυφθείς πλήρως.
Καταγράφηκε
tinkerbel!
Πλήρες μέλος
Φύλο:
«
Απάντηση #443 στις:
Οκτωβρίου 06, 2010, 01:35:36 pm »
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντησή σου!
Καταγράφηκε
Anastasia R.
Νέο μέλος
«
Απάντηση #444 στις:
Οκτωβρίου 07, 2010, 06:22:59 pm »
Καλησπέρα κι από εμένα
Πρόκειται να αναλάβω δύο παιδάκια για ιδιαίτερο που θα μπουν στην C Class. Εχω σκεφτεί να τους κανω τη σειρα Team up 3 (της oxford) την οποία είχα δουλέψει με μεγάλη επιτυχία πριν 3-4 χρόνια συν το ότι τα έχω όλα ετοιμα και δε θα χρειαστει να πληρώσω για καινουργια βιβλια (μιας και η oxford δε δινει τπτ δωρεάν ως γνωστόν)! Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι αρκετά παλιά η σειρά (2003) αν και συνεχίζει να εκδίδεται από το συγκεκριμένο Οικο. Από τοτε που εκδόθηκε πρώτη φορα έχουν εκδοθει 2 νεες σειρες (Heroes και φέτος το Quest). Πιστεύετε ότι θα ήταν λάθος να κάνω το συγκεκριμένο βιβλίο. Παρεμπιπτόντως τα θέματα του βιβλίου δεν αναφέρονται σε προσωπα και πράγματα τόσο παλιά. Ποια η γνώμη σας; Ευχαριστώ πολύ
Καταγράφηκε
PPE
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #445 στις:
Οκτωβρίου 08, 2010, 01:22:20 am »
Αφ'ενός είναι σημαντικό το γεγονός ότι ξέρεις πώς λειτουργεί το συγκεκριμένο βιβλίο / σειρά κ δε μπαίνεις σε περαιτέρω έξοδα,αφ'ετέρου όμως θα μπορούσες να δοκιμάσεις κάτι φρέσκο κ εντελώς διαφορετικό.Αυτό κάνω εγώ για να έχω άποψη από διάφορα βιβλία/εκδοτικούς οίκους/μεθοδολογία κ κυρίως για να μη μένω συνέχεια στα ίδια κ βαριέμαι.Προσωπικά βρίσκω ιδανική για τη μεθοδολογία -στο σύνολό της αλλά κ για το επίπεδο που ενδιαφέρεσαι-τη Ηeinle/New Editions.Mπορείς να δεις κ να κατεβάσεις τον κατάλογο της φετινής χρονιάς κ θα βρεις πληθώρα βιβλίων,είτε σειρών είτε για εξειδικευμένους σκοπούς συνοδεία online extra υλικού.
Καταγράφηκε
cp06
Νέο μέλος
«
Απάντηση #446 στις:
Οκτωβρίου 08, 2010, 09:29:01 am »
Μήπως ξέρετε αν η Heinle δίνει δωρεάν τα Teacher's books?
Καταγράφηκε
smarw
Ιστορικό μέλος
«
Απάντηση #447 στις:
Οκτωβρίου 08, 2010, 10:24:14 am »
μέχρι πρότινος τα έστελνε όλα δωρεαν εκτός από τα cd, πιστεύω δεν άλλαξε τίποτα....
Καταγράφηκε
Εκτύπωση
Σελίδες:
1
...
30
31
32
33
34
...
170