0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 03:22:09 pmΚαλημέρα συνάδελφοι!! Έχετε καμία πρόταση για C Senior - άριστη μαθήτρια. Κάναμε 2 χρόνια τα Cool English 1, 2 της Burlington αλλά μου φαίνονται σχετικά εύκολα και λέω φέτος να κάνω κάτι πιο δύσκολο. Σκεφτόμουν το Heroes 3 Oxford. Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Δούλεψε κανένας το Heroes? Τα είχα δουλέψει πριν κάποια χρόνια κ όντως είναι απαιτητικά κ βασισμένα στον κλασσικό τρόπο διδασκαλίας/ παρουσίασης του μαθήματος. Προσωπικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη με τα Spark όλων των επιπέδων κ τα συστήνω με χίλια, ειδικά για...γερούς λύτες! Είναι ό,τι πιο φρέσκο, επίκαιρο κ επικοινωνιακό!
Καλημέρα συνάδελφοι!! Έχετε καμία πρόταση για C Senior - άριστη μαθήτρια. Κάναμε 2 χρόνια τα Cool English 1, 2 της Burlington αλλά μου φαίνονται σχετικά εύκολα και λέω φέτος να κάνω κάτι πιο δύσκολο. Σκεφτόμουν το Heroes 3 Oxford. Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Δούλεψε κανένας το Heroes?
Παράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 03:22:09 pmΚαλημέρα συνάδελφοι!! Έχετε καμία πρόταση για C Senior - άριστη μαθήτρια. Κάναμε 2 χρόνια τα Cool English 1, 2 της Burlington αλλά μου φαίνονται σχετικά εύκολα και λέω φέτος να κάνω κάτι πιο δύσκολο. Σκεφτόμουν το Heroes 3 Oxford. Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Δούλεψε κανένας το Heroes?αν οπως λες θες κατι ποιο δυσκολο τοτε ψηφιζω κ εγω spark. τα heroes εμενα μου φαινονται στο ιδιο επιπεδο με τα cool english.
Express Publishing
You're welcome!!!Κι εγω στο ψαξιμο για κατι τετοιο ειμαι... απλως θελω να τελειωσω τα βιβλια στη μιση χρονια... (απο Χριστουγεννα μεχρι τελος) και απο ο,τι διαβαζω αυτα ειναι προγραμματισμενα να βγαινουν σε 80 ωρες... so, δεν ξερω αν προλαβαινω... Μαλλον πρεπει να τα δω απο κοντα για πιο σφαιρικη αποψη... Anyway! Καλη επιτυχια και καλο βραδυ...
το all star practice tests 2 - new editions για το ecce άλλαξε? έχει μήπως κανείς σας το teacher's book από την προηγούμενη έκδοση?http://eltmedia.heinle.com/resource_uploads/marketing_downloads/9604037439/Practice_Test_sample_pages.pdfαυτή είναι η καινούργια που δεν συμβαδίζει με αυτό που έχω σπίτι.
Έχετε να προτείνετε κάποιο Skills Book για μαθητή E Class (Γ Γυμνασίου) που θέλει πέρα από το Coursebook να εξασκηθεί ιδιαίτερα σε Speaking και Listening; Bέβαια θα χρησιμοποιώ αρκετό δικό μου υλικό αλλά θα βοηθούσε να είχαμε κι ένα βιβλίο να δουλέψουμε. Κάτι σύγχρονο και επικοινωνιακό.
mm publications new plus
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:40:24 pmmm publications new plusΣυμφωνώ, αυτό θα πρότεινα και γω
Παράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:42:09 pmΠαράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 02:40:24 pmmm publications new plusΣυμφωνώ, αυτό θα πρότεινα και γωΕυχαριστώ πολύ και τις δυο σας!