0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα συνάδελφοι! Πήρα σήμερα τηλ στην New Editions για να παραγγείλω βιβλία και μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να στέλνουν και ότι μόνο από βιβλιοπωλείο μπορώ να αγοράσω τα βιβλία.... Αν υπάρχει καποιος/ καποια που έχει το Link Up Upper Intermediate βιβλία και cds αν θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 11:46:21 amΚαλημέρα συνάδελφοι! Πήρα σήμερα τηλ στην New Editions για να παραγγείλω βιβλία και μου είπαν ότι έχουν σταματήσει να στέλνουν και ότι μόνο από βιβλιοπωλείο μπορώ να αγοράσω τα βιβλία.... Αν υπάρχει καποιος/ καποια που έχει το Link Up Upper Intermediate βιβλία και cds αν θέλει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα. ααα ωραια! και ηθελα να τους τηλεφωνησω αυριο για ενα teacher's book παλαιοτερης εκδοσης κιολας. εχε χαρη που το παιδι εχει αγορασει ηδη το βιβλιο. ks10 το εκανα περσι στο φροντιστηριο αλλα δυστυχως δεν εχω τπτ σπιτι
Καλησπέρα συνάδελφοι!!Χρειάζομαι τη βοήθεια όποιου μπορεί για κάτι!Πρόκειται να αναλάβω μια κοπέλα που θέλει να δώσει lower του Cambridge τον Μάιο!Είναι αρκετά καλή στα αγγλικά (όχι άριστη) και έχει ισχυρή θέληση!Δεν γνωρίζω καθόλου τί βιβλία να χρησιμοποιήσω.... Ξέρω ότι η συγκεκριμένη κοπέλα σε φροντιστήριο που πήγαινε δούλεψε με τη σειρά Traveller της MMPublications, να συνεχίσω με τα Traveller b2(coursebook,companio,workbook) και Mastering use of english από Burlington???Αν έχετε κατι άλλο να προτείνετε είμαι όλη αυτιά...
καλησπέρα θα κάνω πρώτη φορά μάθημα σε δυο κοριτσάκια επιπέδου b senior. έλεγα να παραγγείλω το access 2 της express publishing. τι γνώμη έχετε; κι από το όλο πακέτο τι να πω στα παιδιά να αγοράσουν; students book, grammar book, workbook; τα students audio cd και class audio cd τι διαφορά έχουν; έχει κι ένα πακέτο Access 2:Students Book and Grammar Book Ελληνικά + iebook