0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η Express Publishing σε καθηγητές ιδιαιτέρων δίνει μια ολοκληρωμένη σειρά το χρόνο ( ημερολογιακό έτος ). Αυτό ισχύει 100 %. Για τα άλλα βιβλία που είπατε, προφανώς αντιστοιχούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά, αφού είναι μεμονωμένα κομμάτια. Επίσης, με 50% έκπτωση πάιρνουμε τα βιβλία του καθηγητή κ 25% του μαθητή.
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 04:19:27 pmΗ Express Publishing σε καθηγητές ιδιαιτέρων δίνει μια ολοκληρωμένη σειρά το χρόνο ( ημερολογιακό έτος ). Αυτό ισχύει 100 %. Για τα άλλα βιβλία που είπατε, προφανώς αντιστοιχούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά, αφού είναι μεμονωμένα κομμάτια. Επίσης, με 50% έκπτωση πάιρνουμε τα βιβλία του καθηγητή κ 25% του μαθητή.ξαναλέω.... πριν 2 εβδ. μου έστειλαν 4 ολοκληρωμένες σειρές
Τα φώτα σας για άλλη μια φορά παρακαλώ!!Κοπέλα 25 ετών πού έχει χρόνια να ασχοληθεί με τα αγγλικά μού ζήτησε να της κάνω μάθημα να τα ξαναθυμηθεί!Τι κάνω?πόσες ώρες?ποιά βιβλία μπορώ να χρησιμοποιήσω?Όποιος μπορεί ας μού πεί ένα προτεινόμενο πλάνο!!Σας είμαι ευγνώμων!
Παράθεση από: bania στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:08:08 pmΠαράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 04:19:27 pmΗ Express Publishing σε καθηγητές ιδιαιτέρων δίνει μια ολοκληρωμένη σειρά το χρόνο ( ημερολογιακό έτος ). Αυτό ισχύει 100 %. Για τα άλλα βιβλία που είπατε, προφανώς αντιστοιχούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά, αφού είναι μεμονωμένα κομμάτια. Επίσης, με 50% έκπτωση πάιρνουμε τα βιβλία του καθηγητή κ 25% του μαθητή.ξαναλέω.... πριν 2 εβδ. μου έστειλαν 4 ολοκληρωμένες σειρέςΌσα λέω ισχύουν για ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ! Αν είσαι σε άλλη κατηγορία, μπορεί να έχεις άλλα δικαιώματα. Κ εγώ μέσα στο Σεπτέμβρη παράγγειλα.
Απλά για να το ξεκαθαρίσω, όταν λέτε ολοκληρωμένη σειρά βιβλίων μιλάμε για πακέτο ενός συγκεκριμένου επιπέδου (π.χ. Lower, Proficiency) ή για όλες τα επίπεδα?
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Οκτωβρίου 07, 2011, 02:47:44 pmΠαράθεση από: bania στις Οκτωβρίου 06, 2011, 09:08:08 pmΠαράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Οκτωβρίου 06, 2011, 04:19:27 pmΗ Express Publishing σε καθηγητές ιδιαιτέρων δίνει μια ολοκληρωμένη σειρά το χρόνο ( ημερολογιακό έτος ). Αυτό ισχύει 100 %. Για τα άλλα βιβλία που είπατε, προφανώς αντιστοιχούν σε μια ολοκληρωμένη σειρά, αφού είναι μεμονωμένα κομμάτια. Επίσης, με 50% έκπτωση πάιρνουμε τα βιβλία του καθηγητή κ 25% του μαθητή.ξαναλέω.... πριν 2 εβδ. μου έστειλαν 4 ολοκληρωμένες σειρέςΌσα λέω ισχύουν για ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΝ ! Αν είσαι σε άλλη κατηγορία, μπορεί να έχεις άλλα δικαιώματα. Κ εγώ μέσα στο Σεπτέμβρη παράγγειλα.
Παράθεση από: MELINAKI23LOST στις Οκτωβρίου 09, 2011, 02:32:56 pmΤα φώτα σας για άλλη μια φορά παρακαλώ!!Κοπέλα 25 ετών πού έχει χρόνια να ασχοληθεί με τα αγγλικά μού ζήτησε να της κάνω μάθημα να τα ξαναθυμηθεί!Τι κάνω?πόσες ώρες?ποιά βιβλία μπορώ να χρησιμοποιήσω?Όποιος μπορεί ας μού πεί ένα προτεινόμενο πλάνο!!Σας είμαι ευγνώμων!Εγώ σε όμοια περίπτωση ξεκίνησα τα practical english for adults 1 του Griva ( εχει κ 2 ). Είναι πρακτικές γνώσεις πάνω σε καθημερινή γλώσσα κυρίως, που θέλουν οι περισσότεροι ενήλικες κ προάγει την επικοινωνία. Δεν είμαι ενθουσιασμένη, αλλά εξυπηρετούν το σκοπό. Για πιο ακριβή σειρά, πολύ μοντέρνα κ επικοινωνιακή προτείνω English Unlimited ( Cambridge ), που έχει από Α1 μέχρι Γ2. Κάνω 2 φορές από 1,5 ώρα κ είναι το λιγότερο που συνιστώ.
Παράθεση από: Nandia Pts ΠΕ 06 στις Οκτωβρίου 09, 2011, 07:27:58 pmΠαράθεση από: MELINAKI23LOST στις Οκτωβρίου 09, 2011, 02:32:56 pmΤα φώτα σας για άλλη μια φορά παρακαλώ!!Κοπέλα 25 ετών πού έχει χρόνια να ασχοληθεί με τα αγγλικά μού ζήτησε να της κάνω μάθημα να τα ξαναθυμηθεί!Τι κάνω?πόσες ώρες?ποιά βιβλία μπορώ να χρησιμοποιήσω?Όποιος μπορεί ας μού πεί ένα προτεινόμενο πλάνο!!Σας είμαι ευγνώμων!Εγώ σε όμοια περίπτωση ξεκίνησα τα practical english for adults 1 του Griva ( εχει κ 2 ). Είναι πρακτικές γνώσεις πάνω σε καθημερινή γλώσσα κυρίως, που θέλουν οι περισσότεροι ενήλικες κ προάγει την επικοινωνία. Δεν είμαι ενθουσιασμένη, αλλά εξυπηρετούν το σκοπό. Για πιο ακριβή σειρά, πολύ μοντέρνα κ επικοινωνιακή προτείνω English Unlimited ( Cambridge ), που έχει από Α1 μέχρι Γ2. Κάνω 2 φορές από 1,5 ώρα κ είναι το λιγότερο που συνιστώ.Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!Κάποιοι μού πρότειναν τα english for adults του Γριβα!Παρήγγειλα να τα δω πως είναι!Κι εγώ για τρίωρο την εβδομάδα σκέφτομαι θα το συζητήσω και μαζί της βέβαια!Πάντως ευχαριστώ πολύ!