0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το έχω δουλέψει εγώ με πολύ καλή μαθήτρια,βγαίνει εύκολα κ είναι πολύ οργανωμένο όπως κ το choices..Δεν έχουν ιδιαίτερες διαφορές..Για μέτριους μαθητές είναι πολύ καλό,δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.Για τους καλούς μπορείς να χρησιμοποιήσεις κ κάτι λίγο πιο δύσκολο.
Kαλησπέρα σας συναδελφοι θα ηθελα την αποψη σας.... φετος θα αναλαβω ενα κοριτσι α'γυμνασιου ( που ειναι επιπεδο
Παράθεση από: englishteacher06 στις Αυγούστου 30, 2010, 02:30:39 pm Kαλησπέρα σας συναδελφοι θα ηθελα την αποψη σας.... φετος θα αναλαβω ενα κοριτσι α'γυμνασιου ( που ειναι επιπεδο
Ok thanks.Έχω σκάσει.Δεν ξέρω τι βιβλία να κάνω στο μαθητή για CPE
Παράθεση από: justsomeone στις Σεπτεμβρίου 09, 2012, 05:45:07 pmOk thanks.Έχω σκάσει.Δεν ξέρω τι βιβλία να κάνω στο μαθητή για CPEΣήμερα έμαθα ότι η express publishing έχει ενσωματώσει τις αλλαγές για το 2013 στο Upstrem for CPE & practice tests. Εγώ για CPE θα κάνω το Use of English for CPE express publishing και έψαχνα για κάποιο coursebook. Επίσης έψαχνα το Objective by CUP αλλά δεν είδα να έχει βγει revised edition. Ο Γρίβας διαφημίζει επίσης ότι κυκλοφορούν revised editions σε επίπεδο CPE. Αυτά τα ολίγα από τη σημερινή έκθεση...