0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!! Αν έχετε δει τα Skate Away από Hillside Press, θα ήθελα τις εντυπώσεις σας.
Καλησπέρα, επειδή πρώτη φορά θα αναλάβω proficiency θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο ως προς την οργάνωση του μαθήματος. Απο το fce στο C2 και με κάποια χρόνια αδράνειας φαντάζομαι ειναι δύσκολη υπόθεση. Με 2 ώρες τη βδομάδα μάθημα που θέλει η μαθήτρια τι βιβλία θα μου προτεινατε να κάνω? εχω σκεφτεί κάποιο coursebook όπως το on the move απο Hillside και κάποιο βιβλίο γραμματικής παράλληλα όπως το Balance πάλι απο Hillside. Αλλά φοβάμαι μήπως δεν φτάσει ο χρόνος, βέβαια η κοπέλα δεν βιάζεται να δώσει απλά θέλει μια επαφή με τη γλώσσα με απώτερο σκοπό το πτυχίο κάποια στιγμή. Επίσης έχω σκεφτεί της Sylvia Kar Targeting michigan proficiency. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν σωτήρια!
Παράθεση από: Nafsika_A στις Σεπτεμβρίου 17, 2012, 12:01:36 amΚαλησπέρα σε όλους!! Αν έχετε δει τα Skate Away από Hillside Press, θα ήθελα τις εντυπώσεις σας.Αρκέτα κάλο, βέβαια από όσο θυμάμαι δεν έχει companion...Αλλά αν ενδιαφέρεσαι κοίτα λίγο και τα HOT SHOTS από hamilton house.Δίνει δώρεαν τα βιβλία στους καθηγητές και πληρώνεις μόνο τα CDs ή το Quest από oxford.
ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!! Σκεφτομαι και εγω για Targeting αλλά δεν ήξερα οτι δεν έχει companion Και εσυ 2 ωρες τη βδομαδα θα εχεις μονο?? θα κάνεις τα βιβλία όλα την ίδια μέρα απο λίγο?
Καλημερα σας, μια ερωτηση ηθελα να κανω. Εχω παιδακι που οι γονεις θελουν να κανει α & b junior μαζι και δεν ξερω ποιο βιβλιο να προτιμησω γιατι μεχρι τωρα δουλευα aj και bj χωριστα και χρησιμοποιουσα Fairyland. Ακουσα οτι και το toy box ειναι καλο. ποιο απο τα δυο θα μου προτινατε?
toy box δαγκωτό θα σου έλεγα...οι μικροί μου μαθητές ενθουσιάστηκαν![