0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να του κάνεις το toy box 1 hammilton house pupil's book, activity book, companion και το testbook και αν θες να ξανακάνεις την αλφαβήτα πάρε το the alphabet book πάλι hammilton house αλλά βιβλίο γραμματικής μην πάρεις είναι μικρό ακόμα. Μπορείς να κάνεις 2 φορές την βδομάδα από 1 ώρα
Μπορείς να βάλεις στο google FCE, ECCE speaking για παράδειγμα κ κάτι θα σου βγάλει. Κοίταξες στο site του British Council και της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης?
Παράθεση από: evi06 στις Οκτωβρίου 04, 2012, 01:18:07 pmΠαρήγγειλε κανείς απο new editions μέσω varia lecto? Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις πελατών το συγκεκριμένο eshop! Η πρώτη παραγγελία μου αγνοείται, μου είπαν (μετά από 2 email που δεν απάντησαν και αρκετά τηλεφωνήματα αφού η γραμμή ήταν πάντα κατειλημμένη) να κάνω δεύτερη και έχει μια βδομάδα και ακόμα να έρθει... Ευτυχώς που δεν έκανα παραγγελία δηλαδή! Ήμουν ανάμεσα στο World Wonders (New Editions) και το Our World (Burlington) και τελικά επέλεξα το δεύτερο και δε το μετάνιωσα. Έπεσε στα χέρια μου το World Wonders και δε μπορώ να πω ότι μ'ενθουσίασε.
Παρήγγειλε κανείς απο new editions μέσω varia lecto? Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις πελατών το συγκεκριμένο eshop! Η πρώτη παραγγελία μου αγνοείται, μου είπαν (μετά από 2 email που δεν απάντησαν και αρκετά τηλεφωνήματα αφού η γραμμή ήταν πάντα κατειλημμένη) να κάνω δεύτερη και έχει μια βδομάδα και ακόμα να έρθει...