0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Οκτωβρίου 30, 2012, 11:54:04 amβρε παιδια ψαχνω το connect revised B1 teacher's book και δεν το βρισκω ουτε στα βιβλιοπωλεια ουτε στην Burligton . δεν ειναι -λεει-διαθεσιμο. τι γινετΑΙ? αφου ειναι καινουργιο υποτιθεται...Έχουν εξαντληθεί λέει και εγώ έψαξα κάποια revised της Burlington αλλά δεν υπήρχαν!Στο e-shop κοίταξες?Εγώ τα βρήκα εκεί!Τώρα γιατί ενώ υπάρχουν στο e-shop δεν μπορούν να μας τα στείλουν δωρεάν παρόλο που δικαιούμαστε μέχρι 3 βιβλία το χρόνο δεν ξέρω!
βρε παιδια ψαχνω το connect revised B1 teacher's book και δεν το βρισκω ουτε στα βιβλιοπωλεια ουτε στην Burligton . δεν ειναι -λεει-διαθεσιμο. τι γινετΑΙ? αφου ειναι καινουργιο υποτιθεται...
το book-it εχει καλυτερες τιμες και απο τους εκδοτικους οικους ή κανω λαθος?
Έχετε να προτείνεται κάποια σειρά βιβλίων για μαθητή που έχει τελειώσει την C αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός?Σκεφτόμουν το Choices for D Class από Burlington!Ποια είναι η γνώμη σας?
Έχω την εντύπωση ότι και τα student's book στη συγκεκριμένη σειρά έχουν πίσω το class cd. Εδώ ρώτησες; http://www.book-it.gr Από τον εκδοτικό οίκο δεν μπορούν να σου τα στείλουν; Anyway, λογικά τα έχω στο φροντιστήριο, γιατί μέχρι πρόπερσι δουλεύαμε το 1 και το 2, θα κοιτάξω αύριο. Αν τα ψάχνεις ακόμη, στείλε μου pm.