0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kate82 στις Νοεμβρίου 09, 2012, 02:19:15 pmΠαράθεση από: angiePE06 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 05:34:55 pmΜήπως έχει κανείς τα class audio cds από World Wonders 3 New Editions? Ή μήπως ξέρει που μπορώ να τα βρω? Έχω τρελαθεί, γιατί εδώ και ένα μήνα τα ψάχνω και δε τα βρίσκω πουθενά, τη μια μου λεν δεν υπάρχουν την άλλη υπάρχουν περιμένετε και μετά από 20 μέρες τίποτα! Πραγματικά αν το ήξερα δε θα έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα έχω εκτεθεί στη μαθήτρια και δε ξέρω τι να κάνωτα έχω.... παραλίγο να πάθω το ίδιο!!!!!στειλε μηνυμα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη και δεν έχεις καταφέρει να τα βρεις!!!!!!!!!!
Παράθεση από: angiePE06 στις Οκτωβρίου 30, 2012, 05:34:55 pmΜήπως έχει κανείς τα class audio cds από World Wonders 3 New Editions? Ή μήπως ξέρει που μπορώ να τα βρω? Έχω τρελαθεί, γιατί εδώ και ένα μήνα τα ψάχνω και δε τα βρίσκω πουθενά, τη μια μου λεν δεν υπάρχουν την άλλη υπάρχουν περιμένετε και μετά από 20 μέρες τίποτα! Πραγματικά αν το ήξερα δε θα έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα έχω εκτεθεί στη μαθήτρια και δε ξέρω τι να κάνωτα έχω.... παραλίγο να πάθω το ίδιο!!!!!στειλε μηνυμα αν ενδιαφέρεσαι ακόμη και δεν έχεις καταφέρει να τα βρεις!!!!!!!!!!
Μήπως έχει κανείς τα class audio cds από World Wonders 3 New Editions? Ή μήπως ξέρει που μπορώ να τα βρω? Έχω τρελαθεί, γιατί εδώ και ένα μήνα τα ψάχνω και δε τα βρίσκω πουθενά, τη μια μου λεν δεν υπάρχουν την άλλη υπάρχουν περιμένετε και μετά από 20 μέρες τίποτα! Πραγματικά αν το ήξερα δε θα έκανα αυτή την επιλογή. Τώρα έχω εκτεθεί στη μαθήτρια και δε ξέρω τι να κάνω
Παράθεση από: daphne4 στις Νοεμβρίου 06, 2012, 03:07:31 pmΜε 4 βιβλία practice tests, παίρνω proficiency??Ποιά βιβλία με τεστ επέλεξες?
Με 4 βιβλία practice tests, παίρνω proficiency??
Τα έχω εγώ, στη βιβλιοθήκη...με σκοπό κάποια στιγμή να ξεκινήσω να διαβάζω...έχουν τη δομή λεξικού όμως, κάτι που δεν σε ελκύει να ξεκινήσεις τη μελέτη.Εκφράσεις που συνήθως γίνονται λάθος, αλφαβητικά.Αξίζουν.Αρκεί να βρεις το χρόνο να τους αφιερώσεις.
Γεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε τυχον λαθη.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχω αναλαβει 2 πιτσιρικια να κανω ιδιαιτερα δεν ξεκινισαμε μαζι απο την αρχη. και εχουν κανει το 1ο (13 ετων): τα βιβλια Tom Toby & Lola [1 & 2] και το 2ο(11 ετων) μονο το Toby Tom & Lola 1.ΜΕ ΠΟΙΑ
Παράθεση από: Pantelis στις Νοεμβρίου 19, 2012, 12:46:57 amΓεια σας παιδια ειμαι νεος στο φορουμ οποτε συγχωρεστε τυχον λαθη.Θα ηθελα μια μικρη βοηθεια εχω αναλαβει 2 πιτσιρικια να κανω ιδιαιτερα δεν ξεκινισαμε μαζι απο την αρχη. και εχουν κανει το 1ο (13 ετων): τα βιβλια Tom Toby & Lola [1 & 2] και το 2ο(11 ετων) μονο το Toby Tom & Lola 1.ΜΕ ΠΟΙΑ
ειμαι αναμεσα σε 3 βιβλια για senior a 1.here we go 2.heroes3.sparkτα βιβλια που θα πρεπει να παρω ειναι workbook companion student's k grammar σωστα?να προτημισω την γραμματικη της καθε σειρας?τωρα λεω να κανω ενα 3ωρο 1,5ωρα 2 φορες την εβδομαδα ειμαι καλα?την γραμματικη να την διδαξω ξεχωριστη μερα και ωρα η ολα μαζι?