0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλησπερα παιδια!Ψαχνω εδω και καμποσο καιρο στο διαδικτυο μια σειρα για ενηλικες αλλα οχι του Γριβα. Ειχα την εντυπωωση οτι ειχε μια η Burlington αλλα δε βρισκω τιποτα σχετικο... Εχει κανεις να μου προτεινει κατι? Προκειται για ενηλικα που ενδιαφερεται για το επικοινωνιακο κοματι κ οχι για πιστοποιηση... Ευχαριστω!
Το βιβλίο Practice tests for the ALCE exam της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης είναι καλό; Δηλ. το επίπεδο των τέστ είναι το ίδιο με το επίπεδο των εξετάσεων; Μου φάνηκε λίγο εύκολο αλλά δεν είμαι σίγουρη.
καλησπερα κι απο μενα! εχω κανει το Moving on 1 σε μια κοπελα που ηθελε να θυμηθει τα βασικα αγγλικα!αν θυμαμαι καλα ειχε δωσει περιπου 50ευρω για το βιβλιο του μαθητη και το workbook-companion. Γενικα τη βοηθησε! Ειναι συμπαθητικα βιβλια για εναν ενηλικα!
Καλησπερα και απο μενα. Διαβασα αρκετα απο το φορουμ, οχι ολα ομως*ειναι και 72 σελιδες να παρει !Δεν ειδα ομως κανενα σχολιο για τα exploring του Γριβα. Τα χρησιμοποιει το φροντιστηριο οπου διδασκω και δεν εχω αλλη επιλογη. Χρησιμοποιουμε και την Functional grammar 1,2,3.