0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!Για μέτρια μαθήτρια c senior,τι προτείνετε?Έχω δουλέψει το spark 3 με τον αδερφό της αλλά νομίζω θα της πέσει βαρύ τόσο λεξιλόγιο..Την προηγούμενη χρονιά έκανε το Heroes 2.Εκτος από το Heroes 3,κάτι άλλο?Το Our world 3 ειναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με το Here we go 3?Το ι5 3?
aa ok, εχεις ενα point! απο αυτα που λες το our world ειναι το πιο βατο και μου φαινεται σχεοδν το ιδιο με το here we go. ισως οχι τοσο παιδικο και η burlington σου δινει αρκετο υποστηρικτικο υλικο. το i5, αν και στην εκθεση μου το πλασαραν σαν λιγο πιο ευκολο απο το spark, το φοβαμαι...
Παιδιά έχει δουλέψει κανείς το Upstream b1+ από express publishing;Γιατί σκέφτομαι να το κάνω σε παιδί της E μαζί με γραμματική Towards Mastering pre-Fce από burlington..Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη καθώς είναι πρώτη φορά που κάνω e class.
εμενα αυτος ειναι ο προβληματισμος μου. δεν θελω να την ζορισω γιατι νομιζω θα τα παρατησει μετα, για αυτο ψαχνω κατι βατο. καναμε περσι το world wonders 2 και ισως μαλλον να καταληξω και στο 3 φετος για να μην αλλαξω τη σειρα. αλλα και παλι στη d πως θα παει του χρονου; χμ, πριν ξεκινησετε μπορεις να της δειξεις samples να διαλεξει απο i5, here we go, our world; μπας και την ιντριγκαρεις
stavroula06, απ'όσο θυμάμαι δεν αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας. Τα δούλεψα όλα παλιά απλά ξεκινούσαμε από το 1 και βλέπαμε πόσα περισσότερα βιβλία μας έπαιρνε να βγάλουμε. Στα ιδιαίτερα τα έβγαζα όλα σε 1 χρονιά. Τώρα, μέχρι τον Δεκέμβριο δεν έχεις πολύ χρόνο άρα ό,τι προλάβεις κέρδος είναι. Καλή επιτυχία!
Παράθεση από: MaryTheCherry στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 07:03:09 pmΠαιδιά έχει δουλέψει κανείς το Upstream b1+ από express publishing;Γιατί σκέφτομαι να το κάνω σε παιδί της E μαζί με γραμματική Towards Mastering pre-Fce από burlington..Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη καθώς είναι πρώτη φορά που κάνω e class.Το έχω κάνει στο λύκειο αυτό το βιβλίο. Τους το είχε πάρει η προηγούμενη καθηγήτρια και το κρατήσαμε. Καλό είναι, ίσως και λίγο πιο απαιτητικό από τα αντίστοιχα της burlington, αν το έχεις ήδη και δε θέλεις να πάρεις άλλη σειρά να το κάνεις. Φαντάσου οτι στο σχολείο παιδιά που είχαν ή πήγαιναν για lower έβρισκαν ενδιαφέρον το λεξιλόγιό του.Εγώ την τάξη αυτή τη δουλεύω όπως και τη lower. Δηλαδή παραπάνω υλικό από άρθρα, περιοδικά κλπ, τα βασικά είδη έκθεσης, έμφαση σε παράγωγα-phrasals-idioms και όσο αντέχει το παιδί...δίνω!
Παράθεση από: valentina_83 στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:16:30 pmΠαράθεση από: MaryTheCherry στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 07:03:09 pmΠαιδιά έχει δουλέψει κανείς το Upstream b1+ από express publishing;Γιατί σκέφτομαι να το κάνω σε παιδί της E μαζί με γραμματική Towards Mastering pre-Fce από burlington..Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη καθώς είναι πρώτη φορά που κάνω e class.Το έχω κάνει στο λύκειο αυτό το βιβλίο. Τους το είχε πάρει η προηγούμενη καθηγήτρια και το κρατήσαμε. Καλό είναι, ίσως και λίγο πιο απαιτητικό από τα αντίστοιχα της burlington, αν το έχεις ήδη και δε θέλεις να πάρεις άλλη σειρά να το κάνεις. Φαντάσου οτι στο σχολείο παιδιά που είχαν ή πήγαιναν για lower έβρισκαν ενδιαφέρον το λεξιλόγιό του.Εγώ την τάξη αυτή τη δουλεύω όπως και τη lower. Δηλαδή παραπάνω υλικό από άρθρα, περιοδικά κλπ, τα βασικά είδη έκθεσης, έμφαση σε παράγωγα-phrasals-idioms και όσο αντέχει το παιδί...δίνω!Κι εγώ προτιμώ το Choices E class της Burlington και μάλιστα το έχω δοκιμάσει με καλό μαθητή δημοτικού αντί του αντίστοιχου της D' και πέτυχε!! Με μικρό ζόρισμα στα 2 πρώτα κεφάλαια. Πέρα από το βαθμό δυσκολίας -το upstream προχωράει πιο αργά- το choices το βρίσκω απείρως πιο ενδιαφέρον.
Παράθεση από: daffodils στις Σεπτεμβρίου 10, 2013, 09:05:09 amΠαράθεση από: valentina_83 στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 08:16:30 pmΠαράθεση από: MaryTheCherry στις Σεπτεμβρίου 09, 2013, 07:03:09 pmΠαιδιά έχει δουλέψει κανείς το Upstream b1+ από express publishing;Γιατί σκέφτομαι να το κάνω σε παιδί της E μαζί με γραμματική Towards Mastering pre-Fce από burlington..Όποια συμβουλή ευπρόσδεκτη καθώς είναι πρώτη φορά που κάνω e class.Το έχω κάνει στο λύκειο αυτό το βιβλίο. Τους το είχε πάρει η προηγούμενη καθηγήτρια και το κρατήσαμε. Καλό είναι, ίσως και λίγο πιο απαιτητικό από τα αντίστοιχα της burlington, αν το έχεις ήδη και δε θέλεις να πάρεις άλλη σειρά να το κάνεις. Φαντάσου οτι στο σχολείο παιδιά που είχαν ή πήγαιναν για lower έβρισκαν ενδιαφέρον το λεξιλόγιό του.Εγώ την τάξη αυτή τη δουλεύω όπως και τη lower. Δηλαδή παραπάνω υλικό από άρθρα, περιοδικά κλπ, τα βασικά είδη έκθεσης, έμφαση σε παράγωγα-phrasals-idioms και όσο αντέχει το παιδί...δίνω!Κι εγώ προτιμώ το Choices E class της Burlington και μάλιστα το έχω δοκιμάσει με καλό μαθητή δημοτικού αντί του αντίστοιχου της D' και πέτυχε!! Με μικρό ζόρισμα στα 2 πρώτα κεφάλαια. Πέρα από το βαθμό δυσκολίας -το upstream προχωράει πιο αργά- το choices το βρίσκω απείρως πιο ενδιαφέρον.αυτο με το υποστηρικτικο υλικο μου φαινεται καπως δυσκολο.απο που θα το βρω..πως θα το δουλεψω..σαν homework ή μεσ'το μαθημα;κι εγω για pre-lower ψαχνω βιβλιο.το choices το δουλευα πριν καποια χρονια στο φροντιστηριο.ωραιο βιβλιο αλλα μου φαινεται λιγο παλιο.δεν μπορω να βρω κατι πιο νεο?εγω θελω να προσπερασω την d class και να παω κατευθειαν στην e.τα παιδακια τα συγκεκριμενα ειναι αγορια γυμνασιου αλλα μπορουν.κατι απο super course(b1 for all-που καλυπτει d και e μαζι.κι εχει και εξτρα writing)ή boukouvalas(adventures 5-μονο που εχει προετοιμασια για fce κυριως που δεν ειναι και το πτυχιο που στοχευουμε);;οι μερες φτασαν κι εγω δεν ξερω ακομη τι βιβλια να παραγγειλω!!!!!καμια βοηθεια?