0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:22:05 amΠαράθεση από: LI.NA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:41:27 amΚαλημερα!Να ρωτησω... στο επιπεδο ecce-fce οταν δινετε στα παιδια να κανουν practise tests ,συνηθως απο φεβρουαριο και μετα, χρεωνετε την ωρα που κανει το τεστ (που ειναι συνηθως στο δυομισαωρο) η τους τα δινετε και τα κανουν μονοι τους και μετα εσεις οταν τα διορθωνετε ειναι το κανονικο μαθημα? Κάποια τεστ γίνονται για κάποιο λόγο στα πλαίσια του μαθήματος και κάποια δίνονται ως δουλειά για το σπίτι! Προσωπικά σπάω πάντα τα τεστ εν ώρα μαθήματος, δηλαδή θα κάνουμε την μια φορά ακουστικό την άλλη το GVR και άλλη μέρα την έκθεση!Και αυτό γιατί η συμμετοχή μου είναι ενεργή την ώρα του τεστ με εξηγήσεις και παρατηρήσεις!Και σαφώς πληρώνομαι για αυτές τις ώρες... Καθαρό mock test κάνω ένα περίπου τον Φεβρουάριο κι άλλο ένα μερικές βδομάδες πριν τις εξετάσεις...Και για αυτές τις ώρες πληρώνομαι αλλά όχι όλο το ποσό... Αν δηλαδή κρατάει το τεστ 2 ώρες θα καθίσω στο παιδί δίπλα την μια ώρα για τυχόν εξηγήσεις άλλα και υποστήριξη καθώς και το ακουστικό που έχει μια διαδικασία και την υπόλοιπη ώρα θα βγω και θα πιω έναν καφέ με την μαμά του παιδιού χρεώνοντας μια ώρα φυσικά!Αυτο που λες λογικο μου ακουγεται...το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι 2 ισως mock tests να μην ειναι αρκετα.Ο χρονος και το πως πρεπει το παιδι να τον διαχειριστει ειναι ενα σημαντικο κοματι.Στο φροντιστηριο κανουν αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον 10. Ενταξει εκει υπαρχει χρονος αλλα η εξασκηση ειναι που μετραει.
Παράθεση από: LI.NA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:41:27 amΚαλημερα!Να ρωτησω... στο επιπεδο ecce-fce οταν δινετε στα παιδια να κανουν practise tests ,συνηθως απο φεβρουαριο και μετα, χρεωνετε την ωρα που κανει το τεστ (που ειναι συνηθως στο δυομισαωρο) η τους τα δινετε και τα κανουν μονοι τους και μετα εσεις οταν τα διορθωνετε ειναι το κανονικο μαθημα? Κάποια τεστ γίνονται για κάποιο λόγο στα πλαίσια του μαθήματος και κάποια δίνονται ως δουλειά για το σπίτι! Προσωπικά σπάω πάντα τα τεστ εν ώρα μαθήματος, δηλαδή θα κάνουμε την μια φορά ακουστικό την άλλη το GVR και άλλη μέρα την έκθεση!Και αυτό γιατί η συμμετοχή μου είναι ενεργή την ώρα του τεστ με εξηγήσεις και παρατηρήσεις!Και σαφώς πληρώνομαι για αυτές τις ώρες... Καθαρό mock test κάνω ένα περίπου τον Φεβρουάριο κι άλλο ένα μερικές βδομάδες πριν τις εξετάσεις...Και για αυτές τις ώρες πληρώνομαι αλλά όχι όλο το ποσό... Αν δηλαδή κρατάει το τεστ 2 ώρες θα καθίσω στο παιδί δίπλα την μια ώρα για τυχόν εξηγήσεις άλλα και υποστήριξη καθώς και το ακουστικό που έχει μια διαδικασία και την υπόλοιπη ώρα θα βγω και θα πιω έναν καφέ με την μαμά του παιδιού χρεώνοντας μια ώρα φυσικά!
Καλημερα!Να ρωτησω... στο επιπεδο ecce-fce οταν δινετε στα παιδια να κανουν practise tests ,συνηθως απο φεβρουαριο και μετα, χρεωνετε την ωρα που κανει το τεστ (που ειναι συνηθως στο δυομισαωρο) η τους τα δινετε και τα κανουν μονοι τους και μετα εσεις οταν τα διορθωνετε ειναι το κανονικο μαθημα?
Παράθεση από: LI.NA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 08:59:35 pmΠαράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 10:22:05 amΠαράθεση από: LI.NA στις Σεπτεμβρίου 13, 2013, 09:41:27 amΚαλημερα!Να ρωτησω... στο επιπεδο ecce-fce οταν δινετε στα παιδια να κανουν practise tests ,συνηθως απο φεβρουαριο και μετα, χρεωνετε την ωρα που κανει το τεστ (που ειναι συνηθως στο δυομισαωρο) η τους τα δινετε και τα κανουν μονοι τους και μετα εσεις οταν τα διορθωνετε ειναι το κανονικο μαθημα? Κάποια τεστ γίνονται για κάποιο λόγο στα πλαίσια του μαθήματος και κάποια δίνονται ως δουλειά για το σπίτι! Προσωπικά σπάω πάντα τα τεστ εν ώρα μαθήματος, δηλαδή θα κάνουμε την μια φορά ακουστικό την άλλη το GVR και άλλη μέρα την έκθεση!Και αυτό γιατί η συμμετοχή μου είναι ενεργή την ώρα του τεστ με εξηγήσεις και παρατηρήσεις!Και σαφώς πληρώνομαι για αυτές τις ώρες... Καθαρό mock test κάνω ένα περίπου τον Φεβρουάριο κι άλλο ένα μερικές βδομάδες πριν τις εξετάσεις...Και για αυτές τις ώρες πληρώνομαι αλλά όχι όλο το ποσό... Αν δηλαδή κρατάει το τεστ 2 ώρες θα καθίσω στο παιδί δίπλα την μια ώρα για τυχόν εξηγήσεις άλλα και υποστήριξη καθώς και το ακουστικό που έχει μια διαδικασία και την υπόλοιπη ώρα θα βγω και θα πιω έναν καφέ με την μαμά του παιδιού χρεώνοντας μια ώρα φυσικά!Αυτο που λες λογικο μου ακουγεται...το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι 2 ισως mock tests να μην ειναι αρκετα.Ο χρονος και το πως πρεπει το παιδι να τον διαχειριστει ειναι ενα σημαντικο κοματι.Στο φροντιστηριο κανουν αν θυμαμαι καλα τουλαχιστον 10. Ενταξει εκει υπαρχει χρονος αλλα η εξασκηση ειναι που μετραει.Εγώ είμαι κατά του coursebook στην
Καλησπερα,Χρησιμοποιει κανεις τα βιβλια του Μπουκουβαλα;Ποια η γνωμη σας για τα Moving on for adults και τα Mastering Michigan;Εχω αναλαβει 2 ενηλικες και υελω βιβλια σε προσιτες τιμες. 43 ευρω για το βιβλιο και το βιβλιο ασκησεων μου φαινεται καλη τιμη. Αξιζουν ομως;Τα αντιστοιχα του Γριβα θα εβγαιναν πανω απο 100 ευρω αν οχι παραπανω.. και του Γριβα δεν με ενθουσιαζουν καθολου ως προς τη δομη τους. Εχω δει και αλλα που μου αρεσαν MacMillan Global, Oxford Headway.
Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα γνώμες για βιβλίο A junior..Μου άρεσε πολύ το Wonderland αλλά κακά τα ψέμματα...ΠΑΝΑΚΡΙ
Παράθεση από: giotoules στις Σεπτεμβρίου 15, 2013, 09:51:17 amΚαλημέρα σε όλους! Θα ήθελα γνώμες για βιβλίο A junior..Μου άρεσε πολύ το Wonderland αλλά κακά τα ψέμματα...ΠΑΝΑΚΡΙ