0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω δουλέψει φουλ μπλαστ 4 κ έχω τις χειρότερες εντυπώσεις - πέρα από κάποια αρκετά ενδιαφέροντα κείμενα το βιβλίο χώλαινε σε όλα τα σκιλς, η γραμματική ήταν ελλειπέστατη κ κατανεμημένη με έναν ανεξήγητα ανακατεμένο τρόπο που μπέρδευε το μαθητή (εγώ την παράβλεψα τελείως κ χρησιμοποίησα δικό μου πλάνο διδασκαλίας, με επιλεκτικά κομμάτια του βιβλίου μόνο). Ο μόνος λόγος που το δούλεψα είναι γιατί η μαθπήτρια το είχε μόλις αγοράσει για το φροντιστήριο κ στην ίδια δεν άρεσε, προτιμούσε τις φωτοτυπίες που της έδινα από άλλες πηγές. Για σούπερκορς, είμαι τελείως ενάντια στην φιλοσοφία της κ βρίσκω την πληθώρα των βιβλίων ανεπαρκή - ας πούμε ότι τα γνωρίζω πολύ πολύ καλά. Εξαίρεση τα πράκτις τεστ που είναι αρκετά δυνατά κ το βιβλίο για έκθεση εσσε που δούλεψα φέτος που μου άρεσε αρκετά. Αλλά γενικά είναι πολύ εύκολα κορσμπουκ, καθόλου απαιτητικά.
Καλησπέρα σαςΨάχνω βιβλία για TOEIC. Εκτός από αυτά που περιλαμβάνουν τα tests (HAU, Grivas, SuperCourse), ποια προτείνετε να χρησιμοποιήσω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπερα και απο εμεναhttp://...φετος για πρωτη φορα θα κανω D ταξη και θα ηθελα να με βοηθησετε ως προς την επιλογη των βιβλιων..στην αρχη σκεφτηκα να κανω τo Connect B1 ..επειτα ακουσα και εγω για το Full BLast4 (βεβαια μετα απο τις κριτικες που διαβασα ειμαι λιγο διστακτικη)...το connect B1 πιςτευετε οτι ειναι καλη επιλογη;εχετε κατι αλλο πιο καλο να μου προτεινετε;πριν δουλευα τη σειρα our world...ευχαριστω εκ των προτερων..
Καλησπερα και απο εμενα...φετος για πρωτη φορα θα κανω D ταξη και θα ηθελα να με βοηθησετε ως προς την επιλογη των βιβλιων..στην αρχη σκεφτηκα να κανω τo Connect B1 ..επειτα ακουσα και εγω για το Full BLast4 (βεβαια μετα απο τις κριτικες που διαβασα ειμαι λιγο διστακτικη)...το connect B1 πιςτευετε οτι ειναι καλη επιλογη;εχετε κατι αλλο πιο καλο να μου προτεινετε;πριν δουλευα τη σειρα our world...ευχαριστω εκ των προτερων..
Καλησπέρα.Θα ήθελα τη βοήθειά σας αναφορικά με την επιλογή σειράς για μαθητή που θα κάνει την A class.Έχει δουλέψει το Our Town και είναι πολύ ευσυνείδητος και τυπικός μαθητής.Επίσης, πόσες ώρες εβδομαδιαία θεωρείτε ότι απαιτούνται για να καλυφθεί η ύλη της συγκεκριμένης τάξης;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
τι ηλικια εχει το παιδι;