0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας συνάδελφοι για την επιλογή βιβλίων, εφόσον τα έχετε δουλέψει. Γενικά, υπήρξα για χρόνια φαν της Express και δεν το μετανιώνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα ζοριζόμουν να βγάλω την ύλη και, επιπλέον, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να δοκιμάσω και άλλους εκδοτικούς. Προβληματίζομαι αρκετά σχετικά με το ποια βιβλία να κάνω σε μαθητές μου που ολοκλήρωσαν τη C Senior (κάναμε το I5 3) και ψάχνω κάτι που να καλύπτει D & E σε μια χρονιά. Αν χρειαστούν και κάποια καλοκαιρινά (το πιθανότερο σενάριο) για να δώσουν ECCE του χρόνου το Μάιο, θα φροντίσω να το καταστήσω σαφές στους γονείς. Κοίταζα, λοιπόν, το Level up B1 από Γρίβα και μου άρεσε αρκετά νομίζω (αν και δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τον συγκεκριμένο εκδοτικό), αλλά και το Real English από Burlington. Πιστεύετε ότι αυτά είναι καλές επιλογές στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αν όχι, ευπρόσδεκτες οι προτάσεις σας, αρκεί να έχετε δουλέψει τα βιβλία.Ευχαριστώ!
Ποιο Real English σκεφτεσαι?
Εγώ είμαι αρκετά νέος εδώ και δεν γνωρίζω να σου πω Πάντως ότι και να αποφασίσεις καλή σου επιτυχία..όντως τα βιβλία της express είναι αρκετά απαιτητικά και χρονοβόρα.