0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σκέφτομαι να κάνω το B1, γιατί η μετάβαση από βιβλίο της C σε B1+ μου φαίνεται απότομη, και το καλοκαίρι να κάνω υλικό B1+ . Ποιους εκδοτικούς έχεις υπόψιν σου; Δεν είμαι πολύ υπέρ της σύμπτυξης τάξεων, αλλά ο ένας μου μαθητής είναι
Εχω κανει τα Spot On 1,2,3σε γενικες γραμμες ωραια ειναι, αρεσουν και στα παιδια βεβαια, το βασικο αρνητικο κατα τη δικη μου αποψη ειναι η φωνητικη αποδοση των λεξεων στο companionαλλιως τα ακουνε τα παιδια στην καθημερινοτητα τους, πχ εργα, τραγουδια, κτλ, ακομα και απο τον καθηγητη, και αλλιως τα παρουσιαζει ο γριβαςκαι εκει λιγο δυσανεσχετουνπερα απο αυτο, θεωρω οτι ειναι μια βατη και ενδιαφερουσα σειρααν και αυτο ειναι υποκειμενικο, καθως εχω διαβασει αλλα ατομα που δεν εμειναν τοσο ευχαριστημενοιοπως και να εχει, μπορεις να πας σε ενα βιβλιοπωλειο, να ξεφυλλισεις το βιβλιο και να αποφασισεις αν ταιριαζει σε σενα ή/και στους μαθητες σου
Καλησπέρα! Θα αναλάβω (για πρώτη φορά) ένα κοριτσάκι που θέλει να δώσει lower το Μάιο. Σκεφτόμουν να της κάνω το coursebook Real English B2. θα ήθελα όμως να μου προτείνετε και κάποια επιπλέον βιβλία για writing, speaking, listening για επιπλέον εξάσκηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!!!
Προς Θεού, ο καθείς χρησιμοποιεί αυτό με το οποίο βολεύεται αρκεί βέβαια να κάνει τη δουλειά του σωστά Χαίρομαι που συζητήσαμε Αποφάσισα να χρησιμοποιήσω τη σειρά Happy Kids, καθώς είδα τα δείγματα στην ιστοσελίδα του Γρίβα και μπορώ να πω ότι είναι αναλυτικότατα.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλία για πτυχίο toeic, γραμματική και τεστ ? Ευχαριστω