0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά ειλικρινά αρχίζω και απογοητεύομαι, όσο και να στολίζω τη τάξη μου πάντα άχαρη και άδεια φαίνεται μπροστά στις άλλες.Πέρασα απο την έκτη και έπαθα τη πλάκα μου!και τι δεν είχε μέσα!ενώ στη πέμπτη έφεραν ακόμα και γυάλα με ψάρια. Δεν θέλω να έχω τα ίδια με τις άλλες δασκάλες, αλλά αυτή τη στιγν\μή νιώθω οτι έχω στερέψει απο ιδέες.καμιά ιστοσελίδα δεν υπάρχει?
και εμένα μου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό με τα ψάρια, αλλά ξέρετε πως είναι...τα παιδιά στεναχωριούνται." κυρία η τάξη μας δεν είναι στολισμένη όπως οι άλλες" και έχουν κάτι φάτσες θλιιμμένες.όταν οι άλλες τάξεις έχουν τα άρτα με τα γιάννενα η δικιά σου φαίνεται ένα τίποτα!
Ο γάτος δεν ξέρω πώς θα το πάρει με όλα τα τερατίδια γύρω γύρω! Μια χρονιά σ' ένα παιδικό είχαμε χελώνες και τα παιδιά τις έκαναν αυτοκινητάκια. Ασχολίαστο!
παιδιά, μιας και αναφέρατε το γάτο....: Πριν 4 χρόνια που εργαζόμουν σε μικρό παιδικό σταθμό ( να επισημάνω πως η ιδιοκτήτρια ήταν πολύ συνεργάσιμη και δεν επενέβαινε στις τάξεις μας), στη γιορτή των ζώων είχα πάει στο σχολείο τη γάτα μου τη Φρουφρου (μια γατούλα Περσίας), η οποία είναι πολύ φιλική με τα παιδιά ( αυτή η ράτσα είναι πολύ ήρεμη) και τα πιτσιρικάκια μου ξετρελάθηκαν!! Εκείνη καθόταν και την χαιδεύαν, τους γουργούριζε κιόλας!! Έτσι καθιέρωσα κάθε Παρασκευή να πηγαίνω τη Φρουφρού στο σχολείο και να αναλαμβάνει διαφορετική ομάδα κάθε εβδομάδα, τη φροντίδα της!