0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pe06 στις Σεπτεμβρίου 30, 2008, 12:35:18 pmΕμένα πάλι αυτή η γενικότερη γραμμή που λέτε -και που την έχω αναμφίβολα παρατηρήσει-μου θυμίζει τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από την παπαρούνα: προσλαμβάνονται περισσότεροι ωρομίσθιοι με λιγότερες ώρες για να φανεί πως η ανεργία μειώθηκε, οι προσλήψεις αυξήθηκαν και κάθε φέτος είναι και καλύτερα. Αλλιώς είναι να έχει το ΥΠΕΠΘ 5000 ωρομισθίους και αλλιώς 2500. Έχει ένα κύρος ως υπουργείο: δίνει ψωμί σε πολύ περισσότερα άτομα. Εννοείται βέβαια πως είναι κλασική περίπτωση αυταπάτης του ελέφαντα που λέγαμε πριν..δυστυχώς ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα..GiannisVeria πόσες ώρες σου δώσανε φέτος? εμένα 8 στην Αλεξάνδρεια και έρχομαι απο Θεσσαλονίκη
Εμένα πάλι αυτή η γενικότερη γραμμή που λέτε -και που την έχω αναμφίβολα παρατηρήσει-μου θυμίζει τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από την παπαρούνα: προσλαμβάνονται περισσότεροι ωρομίσθιοι με λιγότερες ώρες για να φανεί πως η ανεργία μειώθηκε, οι προσλήψεις αυξήθηκαν και κάθε φέτος είναι και καλύτερα. Αλλιώς είναι να έχει το ΥΠΕΠΘ 5000 ωρομισθίους και αλλιώς 2500. Έχει ένα κύρος ως υπουργείο: δίνει ψωμί σε πολύ περισσότερα άτομα. Εννοείται βέβαια πως είναι κλασική περίπτωση αυταπάτης του ελέφαντα που λέγαμε πριν..
Παράθεση από: komis στις Σεπτεμβρίου 30, 2008, 03:42:46 pmΠαράθεση από: pe06 στις Σεπτεμβρίου 30, 2008, 12:35:18 pmΕμένα πάλι αυτή η γενικότερη γραμμή που λέτε -και που την έχω αναμφίβολα παρατηρήσει-μου θυμίζει τον ελέφαντα που κρύβεται πίσω από την παπαρούνα: προσλαμβάνονται περισσότεροι ωρομίσθιοι με λιγότερες ώρες για να φανεί πως η ανεργία μειώθηκε, οι προσλήψεις αυξήθηκαν και κάθε φέτος είναι και καλύτερα. Αλλιώς είναι να έχει το ΥΠΕΠΘ 5000 ωρομισθίους και αλλιώς 2500. Έχει ένα κύρος ως υπουργείο: δίνει ψωμί σε πολύ περισσότερα άτομα. Εννοείται βέβαια πως είναι κλασική περίπτωση αυταπάτης του ελέφαντα που λέγαμε πριν..δυστυχώς ακριβώς έτσι είναι τα πράγματα..GiannisVeria πόσες ώρες σου δώσανε φέτος? εμένα 8 στην Αλεξάνδρεια και έρχομαι απο ΘεσσαλονίκηΑλεξάνδρεια είναι μια χαρά και τρένο έχει και λεωφορείο κάθε 30λεπτα με 1ωρα νομίζω,δεν πιστεύω να έχεις παράπονο!!Το μόνο που εντοπίζω ως πρόβλημα είναι το 8ωρο που θα σε πάει πίσω.Εγώ πέρσυ ήμουν στην διεύθυνση της Αλεξάνδρειας σε κατι χωριά που χωρίς αμάξι ενώ απέχουν 40 λεπτα απο θεσ/νικη επρεπε να ταλαιπωρήσε ώρες ατελείωτες.Περίμενα και εγώ φέτος για ημαθία άλλα λόγω του 8ωρου κατέληξα κατερίνη με 12ωρο.
Ξερετε αν υπαρχει δυνατοτητα ωρομισθιοs να αποδεχτει προσληψη απο γειτονικο νομο και στην συνεχεια οταν τον καλεσουν απο τον νομο του να παραιτηθει και να αποδεχθει την νεα προσληψη?Εννοειται οτι η πρωτη προσληψη εχει γινει για λιγοτερεs ωρεs απο οτι η δευτερη.