0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό γίνεται ουσιαστικά μόνο στους δασκάλους...μακάρι βεβαια να γινόταν κ σε μας, κρίμα ειμαστε κ μεις . Μία από τις κολλητες μου που σπουδαζαμε μαζί, δασκάλα ομως, την πηρανε κιόλας κ μαλιστα στην πρώτη της επιλογή...πόσο τη ζηλεύω!!!(με την καλη εννοια), όταν μου λέει οτι να παιδάκια της πάνε λουλούδια, ή οτι νοικιασε σπίτι μόνη της, οτι θα πάρει αυτοκίνητο...κτλ!Οτι βάζει τη ζωή της σε μια πορεία δηλαδη! Και συγκρίνω τη δική μου ζωή αυτή τη στιγμή που δε κάνω τιποτα αλλο από το να διαβάζω! Με εχει πιασει η απαισιοδοξία μου αυτες τις μερες....
Αυτό έχω πάθει και 'γω! Η κολλητή μου δασκάλα πήγε αναπληρώτρια πρώτη φορά φέτος στην πρώτη της επιλογή... στην πόλη που μένουμε!!! Και θα μένει και με τους γονείς της. Οπότε τα 1200 θα τις μένουν στο χέρι κάθε μήνα, αφού και οι γονείς της θα της κάνουν τα μεταφορικά (τη βενζίνη) για να πηγαίνει στο χωριό που διορίστηκε. Ααααχχχ, τι να πεις. Και 'γω να μην μπορώ ούτε να δουλέψω part time λόγω διαβάσματος για ΑΣΕΠ. Δεν πειράζει όμως εμείς φτιάχνουμε οι ίδιες το μέλλον μας.
τα κιτρινα βιβλια μασ τα εδωσαν στο απθ οταν σπουδαζα, ειναι αποτον οεδβ και γραφουν πανω γραφη και αναγνωση 1,2,3.σιγουρα θα υπαρχουν σε καποια βιβλιοθηκη.στο φροντ που πηγαινα βεβαια μου ειχαν πει να διαβασω μονο καποιεσ σελιδεσ.τισ εχω στισ σημειωσεισ μου.θα τισ στειλω μια απτισ επομενεσ μερεσ που θα τισ βγαλω στην επιφανεια.
Rita αυτό που αναφέρεις, δηλαδή να ρωτήσω και ζητήσω να φωτοτυπίσω τον οδηγό σε κάποιο νηπιαγωγείο...δοκίμασα να το κάνω....στην αρχή όταν δεν υπήρχε στο ιντερνετ ακόμη...Λοιπόν...πάω στο νηπιαγωγείο, καλημέρισα τη συνάδελφο που ήταν εκεί, κουβεντιάσαμε λίγο (δεν μπορώ να πω πως ήταν και πρόθυμη..) και την ρώτησα ευγενικά αν θα μπορούσα να δω τον οδηγό και αν δε τη πείραζε να φωτοτυπίσω μερικές σελίδες.... Η απάντηση: "Α!!!Αποκλείεται! Ο οδηγός απευθύνεται σε μας που έχουμε διοριστεί!!! Εσείς να κοιτάξετε να περάσετε για να έχετε πρόσβαση!!!!!" Εντωμεταξύ είχαν αρχίσει να φέρνουν και γονείς τα παιδιά τους...και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί της..Δεν άξιζε και τον κόπο νομίζω..Είχα δοκιμάσει και σε δυο άλλα νηπιαγωγεία και μου αρνήθηκαν με το αιτιολογικό "και τι θα γίνει αν μας δουν" "και δεν επιτρέπεται"...