*

Αποστολέας Θέμα: Πλάνο διαβάσματος για ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 12313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Πλάνο διαβάσματος για ΑΣΕΠ
« Απάντηση #42 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 05:23:47 pm »
Ευχαρίστως.Θα προσπαθήσω να το κάνω το βραδάκι με ησυχία..Μόλις το καταφέρω, θα στείλω και σημειώσεις που είχα..Προσπάθησα και με Yahoo σε email για κάποιο άλλο μέλος του pde, αλλά δεν το κατάφερα, γιατί ήταν άνω των 10 Μ
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2008, 05:25:36 pm »
ο οδηγός και το ΔΕΠΠΣ υπάρχουν στη σελίδα nip-olohmero.gr
Τα βιβλία της γλώσας δεν υπάχουν σε ηλεκτρονική μορφή. Πάντως στα νηπιαγωγεία υπάρχουν, ίσως μπορείτε να τα δανειστείτε από εκεί.

Αποσυνδεδεμένος RETA.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2008, 10:35:37 am »
Καλημέρα!!
Όποια θέλει να της στείλω τον Bruner και τις φωτοτυπίες μου με τις αναπτυξιακές ατέλειες της παιδ. νοημοσύνης, ας μου στείλει pm με το email του γιατί στο pde μου γράφει συγκεκριμένο μέγεθος αρχείων και δεν τα καταφέρνω :-\.Όποιος τα λάβει και τα καταφέρνει ας τα ανεβάσει και στο pde, για να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ κόσμο μπορούμε..! ;)
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2008, 06:53:52 pm »
Καλημέρα!!
Όποια θέλει να της στείλω τον Bruner και τις φωτοτυπίες μου με τις αναπτυξιακές ατέλειες της παιδ. νοημοσύνης, ας μου στείλει pm με το email του γιατί στο pde μου γράφει συγκεκριμένο μέγεθος αρχείων και δεν τα καταφέρνω :-\.Όποιος τα λάβει και τα καταφέρνει ας τα ανεβάσει και στο pde, για να βοηθήσουμε όσο πιο πολύ κόσμο μπορούμε..! ;)

Κι εγώ προσπάθησα RETA μου, αλλά μου λέει το ίδιο ακριβώς που αναφέρεις. Οπότε αυτό που προτείνεις είναι το καλύτερο.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2008, 09:08:53 pm »
Οι τίτλοι από τα "κίτρινα" βιβλία είναι: Curto, et al, τόμοι I, II, III, ΟΕΔ
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fan_

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2008, 09:37:50 pm »
αυτά τα βιβλία μας τα είχαν δώσει στη σχολή (απθ) αλλά στον προηγούμενο ασεπ δεν τα είχα διαβάσει!τα θεωρείτε σημαντικά για τον ασεπ?
ακόμα κάτι έχω διαβάσει για τους τόμους από το δίπτυχο!θα ήθελα παρακαλώ κάποια γνώμη σχετικά μα αυτό

Αποσυνδεδεμένος Gi@

• Έμπειρο μέλος
  • Νηπιαγωγός!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2008, 09:44:37 pm »
Οι τόμοι από το Δίπτυχο είναι καλοί, αλλά όχι άψογοι.
Κατα τη γνώμη μου αξίζει πιο πολύ αυτό από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 12:45:41 am »
Μια λυση ειναι και η αγορα μονο σημειωσεων απο φροντιστηριο. Ειναι σαφως οικονομικοτερο απο το να παρακολουθησει κανεις το τμημα και ειναι μια λυση και για αυτους που μενουν επαρχεια οποτε ως εκ των πραγματων δεν μπορουν να παρακολουθησουν μαθηματα.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 01:29:14 am »
Επειδη εχω δει σημειωσεις απο φροντιστηρια, η γνωμη μου ειναι οτι ειναι χαμενα λεφτα να πας να τις αγορασεις. Ειναι απλες φωτοτυπιες απο βιβλια που μπορει να βρει ο καθενας μονος του, ειναι μπερδεμενες και χωρις παρακολουθηση στο φροντιστηριο ειναι και δυσνοητες.  :-\ αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι υπερ της παρακολουθησης σε φροντιστηριο! Για μενα, αν καποιος θελει και καποια επιπλεον βοηθεια απο καπου αλλου, κατι καλο και βοηθητικο ειναι τα σεμιναρια.

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 01:38:47 am »
Ουτε εγω ειμαι υπερ του φροντιστηριου, κατ εμε αυτος που διαβαζει -και εχει και λιγη τυχη-περναει..Το θεμα ειναι οτι πατανε στο αγχος μας οι "φροντιστιριαδες". Οσο για τις σημειωσεις εχω δει δυο φροντιστηριων, του πρωτου δυσνοητες, του δευτερου καλυτερες, αν και καποιες απο βιβλια που οι περισσοτερες εχουμε οπως λες Rinaki. Με τις σημειωσεις ομως θεωρω οτι εξοικωνομουμε χρονο... Αληθεια ποια σεμιναρια εννοεις;; Απο εκδοτικους οικους;;;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 01:45:54 am από vasilikiP »

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 02:15:00 pm »
Καλημερα!  :)
Χωρις να θελω να κανω διαφημιση, εννοω τα σεμιναρια που διοργανωνει το ανοιχτο ιδρυμα εκπαιδευσης. Προφανως ομως θα υπαρχουν και αλλα σεμιναρια απο αλλους οργανισμους. Εχω παρακολουθησει καποια και οι σημειωσεις που παρεχονται δεν εχουν σχεση με αυτες των φροντιστηριων. Ειναι οργανωμενες περιεκτικες και γραμμενες απο καθηγητες, οχι μονο απλες φωτοτυπιες απο βιβλια. Και ο τροπος που γινεται το μαθημα ειναι περιεκτικος και ουσιαστικος, ακους πραγματα που ειναι πολυ πρακτικα για την ωρα που θα πας να γραψεις.
 Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν καποιος εχει σκοπο να διαθεσει χρηματα καπου για βοηθεια ειναι προτιμοτερο να παει να παρακολουθησει καποια σεμιναρια απτο να δωσει 500-600 ευρω σε καποιο φροντιστηριο και να παρει σημειωσεις που μπορει να μη βγαζει ακρη.
Μια συμβουλη, που μου τη ειπαν και εμενα, για αυτους που διαβαζουν, μην χανεται χρονο διαβαζοντας απειρες θεωριες και μαθαινοντας τες απεξω,γιατι αυτοι δεν θα μας ζητησουν να πουμε τις θεωριες απεξω αλλα θα μας ζητησουν να τις συνδεσουμε με αλλα θεματα π.χ. δραστηριοτητες. Κρατηστε απο τον καθενα (π.χ.Piaget) δεκα βασικα πραγματα που χρησιμευουν στην εκπαιδευση. Αλλα αυτα τα δεκα πραγματα να τα ξρετετε και να τα καταλαβαινεται πολυ καλα. Αυτη τη συμβουλη την βρισκω πολυ σωστη και χρησιμη, τωρα καποιος που εχει περισσοτερη εμπειρια θα μπορουσε να μας πει τη γνωμη του, γιατι κι εγω ψαχνοντας πηγαινω! :-\

Αποσυνδεδεμένος annna

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 02:51:11 pm »
Κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, και αυτό είχα κάνει στο ΑΣΕΠ. Καλύτερα να ξέρεις λίγα, αλλά να τα έχεις καλά κατανοήσει και να μπορείς να τα εφαρμόσεις, παρά να έχεις διαβάσει πολλά και να έχεις αποστηθίσει θεωρίες! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες που διαβάζουν για τις εξετάσεις!

Αποσυνδεδεμένος lena!!!

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 09:04:52 pm »
Κ γω για αυτό ζήτησε βοήθεια για Piaget κ Bruner. Όπως είπα η Ντολιοπούλου συνδεει τις θεωριες που αναπτύσσει με την προσχολική αγωγή, αλλα για αυτούς τους δύο δεν ειχα βρει κατί αντίστοιχο.
Από τα πιο σημαντικά πραγματα τελικά για τον ΑΣΕΠ είναι να κανεις συσχετίσεις κ συνδέσεις, να ξερεις κοινα σημεια, διαφορες, να διαβάζεις κριτικά...πολύ δυσκολο βεβαια...κ χρονοβόρο....

Αποσυνδεδεμένος Fringer Pint

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2008, 11:07:41 pm »
Δε γνωρίζω σχετικα με τους τόμους του Μεταίχμιου..αγόρασα όμως προσφατα αυτούς του Δίπτυχου (απο το βιβλιοπωλείο Πολιτεία και οι δύο 57 ευρώ) όμως δε μπορώ να πώ οτι ενθούσιαστηκα..είναι πολύ περιληπτικοί και θεωρώ οτι θα φανούν χρήσιμοι στις τελευταίες εβδομάδες διαβάσματος.
 Όσον αφορά τις σημειώσεις απο φροντιστηρια... τα περισσότερα δε τις δινουν αν δε παρακολουθείς τα μαθηματα..μόνο ένα στο Σύνταγμα τις δίνει 690 ευρώ αλλά μου άρεσε το εξής: μαζι με τις σημειώσεις παρέχεται η δυνατότητα επικοινωνίας με τους καθηγητές ( mail, fax, ) για λύση αποριών αλλα και για για καθοδήγηση. Η γραμματέας μου είπε οτι θα στείλουν τις σημειώσεις σε δυο φασεις ενώ παράλληλα θα μου τίθενται ερωτήματα τα οποία θα πρεπει ν'απαντήσω και θέματα για να αναπτύξω..ουφ!
 Για μένα που ζω και εργάζομαι σε κωμόπολη των Χανίων..ολο αυτο φαντάζει ιδανικό..

"I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book."
Groucho Marx

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144