0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου είπε κάποιος να μη ρισκάαρω γιατί αν δώσω και τα πάω χειρότερα από τον προηγούμενο, θαι χάσω την "καλή" σειρά μου.Και μου είπε να μην ξαναδώσω, "αφού σε πήραν φέτος θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου"
Παράθεση από: Souli στις Σεπτεμβρίου 16, 2008, 08:55:32 pm Μου είπε κάποιος να μη ρισκάαρω γιατί αν δώσω και τα πάω χειρότερα από τον προηγούμενο, θαι χάσω την "καλή" σειρά μου.Και μου είπε να μην ξαναδώσω, "αφού σε πήραν φέτος θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου" Πολύ "όργιο" είναι αυτός που σου το είπε. Η αλήθεια είναι οτι άμα δώσεις ΑΣΕΠ και είσαι επιτυχούσα, του χρόνου θα έχεις πολύ καλύτερη σειρά για αναπληρώτρια. Ασε που μπορεί να είσαι και διοριστέα.
Καλησπέρα σε όλους,Δουλέυω φέτος πρώτη χρονιά αναπληρώτρια και σκεφτόμουν να δώσω και στον ΑΣΕΠ του 2009 για να μαζέψω μόρια. Μου είπε κάποιος να μη ρισκάαρω γιατί αν δώσω και τα πάω χειρότερα από τον προηγούμενο, θαι χάσω την "καλή" σειρά μου.Και μου είπε να μην ξαναδώσω, "αφού σε πήραν φέτος θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου" . Μου φαίνεται λίγο κουτό αυτό αλλά για να είμαι σίγουρη ζητώ τη γνώμη σας και τη συμβουλή σας. Κατα πόσο ισχύει αυτό που μου είπαν;