0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
kokkalo η ανακοίνωση που παραθέτεις δεν λέει τίποτα γιατί η προκύρηξη έγραφε σύνολο Οικονομολόγων 45 σε όλα τα παραρτήματα και την Αθήνα και τελικά πήραν 47. Άρα φύτεψαν δύο υπεράριθμους στην Αθήνα.Εξάλλου στους Οικονομολόγους δεν΄υπήρξαν κενές θέσεις.
Παράθεση από: knaison στις Οκτώβριος 11, 2006, 09:03:14 πμkokkalo η ανακοίνωση που παραθέτεις δεν λέει τίποτα γιατί η προκύρηξη έγραφε σύνολο Οικονομολόγων 45 σε όλα τα παραρτήματα και την Αθήνα και τελικά πήραν 47. Άρα φύτεψαν δύο υπεράριθμους στην Αθήνα.Εξάλλου στους Οικονομολόγους δεν΄υπήρξαν κενές θέσεις. Αν προσέξεις το σημείο που έχω τονισμένο με έντονα γράμματα θα καταλάβεις ότι κάτι λέει.....Συμπληρώθηκαν στις αντίστοιχες πόλεις και ειδικότητες οι κενές θέσεις που προέκυψαν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αξιολόγησης Υποψηφίων Σπουδαστών 2006-07.
Παράθεση από: kokalo στις Οκτώβριος 11, 2006, 09:53:20 πμΠαράθεση από: knaison στις Οκτώβριος 11, 2006, 09:03:14 πμkokkalo η ανακοίνωση που παραθέτεις δεν λέει τίποτα γιατί η προκύρηξη έγραφε σύνολο Οικονομολόγων 45 σε όλα τα παραρτήματα και την Αθήνα και τελικά πήραν 47. Άρα φύτεψαν δύο υπεράριθμους στην Αθήνα.Εξάλλου στους Οικονομολόγους δεν΄υπήρξαν κενές θέσεις. Αν προσέξεις το σημείο που έχω τονισμένο με έντονα γράμματα θα καταλάβεις ότι κάτι λέει.....Συμπληρώθηκαν στις αντίστοιχες πόλεις και ειδικότητες οι κενές θέσεις που προέκυψαν, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αξιολόγησης Υποψηφίων Σπουδαστών 2006-07. Φιλαράκο για να καταλαβαινόμαστε. Η προκύρηξη έγραφε ότι φέτος θα έπαιρναν συνολικά σε όλη την Ελλάδα 45 ΠΕ09. Τελικά πήραν 47. Τι κενά και πράσινα άλογα μου λες ?
Συνάδελφοι να κάνω μια ερώτηση. Από ΑΣΠΑΙΤΕ Θες/νίκης μου είπαν ότι δεν θα πάρουνε αναπληρωματικούς. Εγώ γνωρίζω ότι 4 άτομα διορίσθηκαν, επομένως μένουν 4 θέσεις κενές. Είναι λογικό αυτό;;;;;; Γιατί σε αντίθετη περίπτωση είμαι μέσα.