0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αγώνες φίλε Green δεν κοιτάζουν να εχουν μπροστάρηδες αρχισυνδικαλιστές, κόμματα και βουλευτές, και ας μη ψαχνουμε δικαιολογιες στο καθε επαγγελμα για να καλύψουμε τη δικη μας αδράνεια.
"Δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμηςτου Νόαμ Τσόμσκι
Έχουμε γράψει και πει μύρια όσα για την Διαμαντοπούλου. Ερμηνεύσαμε προθέσεις, έργα και λόγια. Και εγώ εδώ μέσα στο φόρουμ έχω κατηγορήσει την υπουργό για προδοσία των εκπαιδευτικών…Κάτι τέτοια όμως συμβάντα, όπως το σημερινό δημοσίευμα, με κάνουν να νιώθω τύψεις.Και αυτό γιατί από προσωπικές εμπειρίες έχω διαπιστώσει ότι όσες φορές βγάζω συμπεράσματα εν θερμώ σχεδόν πάντα κάπου έχω κάνει λάθος…Αυτές οι φυλλάδες που το μόνο κίνητρο τους είναι η αύξηση των πωλήσεων δεν έχουν κανένα φραγμό και τώρα που διαπίστωσαν ότι η Διαμαντοπούλου έχασε μέρος απ’ την ισχύ της πέταξαν την μάσκα της δεοντολογίας…Και όμως η Διαμαντοπούλου τα δύο χρόνια που είναι στο υπουργείο δούλεψε σκληρά. Τόλμησε να επιχειρήσει αλλαγές. Μοναδική μάλιστα περίπτωση ξεπέρασε τα «συμβατικά» όρια που μας έχουν συνηθίσει οι γυναίκες πολιτικοί, ενώ υπερέχει και των περισσότερων αντρών σε πολιτικό λόγο και έργο…Πραγματικά λυπάμαι που τα λαμόγια- δημοσιογράφοι δεν έχουν κανένα ίχνος ντροπής…