0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό πάντως που μπορεί εύκολα να γονατίσει τις προςλήψεις αναπήρωτών είναι η αύξηση του ωαρίου, το οποίο δεν θα έχει και κόστος για το Υπουργείο.
Η λογική λέει πως έρχονται σαρωτικές προγραμματισμένες ανακατατάξεις λόγω μνημονίου, αλλά πολλά από αυτά που σχεδιάστηκαν δεν εφαρμόστηκαν πάντοτε.Ότι θα έρθουν περικοπές είναι βέβαιο, αλλά το μέγεθος και την έκτασή τους δεν μπορούν να προσδιορίσουν ούτε αυτοί που τα σχεδιάζουν.
το εχω δηλωσει χιλιαδες φορες κ το ξαναλεω !μεσα απο τον υπολογιστη δεν κερδιζονται μαχες ουτε ακουγονται διαμαρτυριες!καλα να μας κανουν!!!στον Πανελληνιο συλλογο αναπληρωτων γνωριζουμε εδω και καιρο την λαιλαπα που ερχεται γι αυτο και επισκεφτηκαμε το υπουργειο κ κανουμε οτι μπορουμε!Μετα λυπης μου ομως διαπιστωνω οτι συναδελφοι του κλαδου μου περιμενουν καποιον απο μηχανης θεο να δωσει την λυση!Τουλαχιστον οσοι αγωνιζομαστε εχουμε ησυχη την συνειδηση μας οτι τουλαχιστον προσπαθουμε με αυτα τα λιγα μεσα που διαθετουμε.Ας ΜΗΝ ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΟΥΜΕ λοιπον κι ας αφυπνιστουμε εστω και τωρα!το υπουργειο μας ειπε ξεκαθαρα-κοιμαστε και δεν αντιδρατε!Αυτο τα λεει ολα!καλη σαρακοστη σε ολους κ συγγνωμη για το δηκτικο υφος αλλα ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη!
Συνάδελφοι, ας μη δικαιολογούμε τα πάντα.