0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φρέσκα νέα:Με 20,802 μόρια στον πίνακα ωρομισθίων, στη Γ και Δ Αιτ/νίας, είμαι θέση 14 (στο σύστημα φαίνονται οι 15 πρώτοι). Ρώτησα τηλεφωνικά τον αρμόδιο υπάλληλο. Μία μπροστά θα πάει αν/τρια Σμεα, άρα θέση 13. Όλγα, υπολόγισε τη δική σου.
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 11:56:55 amΦρέσκα νέα:Με 20,802 μόρια στον πίνακα ωρομισθίων, στη Γ και Δ Αιτ/νίας, είμαι θέση 14 (στο σύστημα φαίνονται οι 15 πρώτοι). Ρώτησα τηλεφωνικά τον αρμόδιο υπάλληλο. Μία μπροστά θα πάει αν/τρια Σμεα, άρα θέση 13. Όλγα, υπολόγισε τη δική σου.Στο τσακ, εγώ είμαι...16η! Δηλ δεν είμαι στους 15 πρώτους αυτή τη στιγμή σε καμία από τις 4 περιοχές, στη Γ' κ Δ' σταματάνε στο όνομα ακριβώς πάνω από το δικό μου. Η υπάλληλος ήταν πολύ εξυπηρετική, έψαξε το όνομά μου και στις 4 περιοχές, δεν το περίμενα, αλλιώς με είχαν συνηθίσει...Αρίστο μ'αυτή τη σειρά πιστεύεις ότι θα είμαστε στις πρώτες κλήσεις των ωρομισθίων; Στην Αχαΐα δεν είσαι σε κάποια περιοχή στους 15 πρώτους;
Μακάρι να μας καλέσουν σε κανένα δυσπρόσιτο στη Δ'.... είναι μανίκι από άποψη απόστασης και ταλαιπωρίας, αλλά και 3ος συνεχόμενος ΑΣΕΠ δεν παλεύεται εύκολα γαμώτο ειδικά για μένα που δεν έχω ξαναπάει αναπληρώτρια...
-Μόνο η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ μπορεί να κάνει αυτόν τον τόπο αυτό που ήταν κάποτε!-Έναν απέραντο βάλτο κατοικημένο από δεινόσαυρους...
Παράθεση από: vaggel στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:25:01 pm-Μόνο η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ μπορεί να κάνει αυτόν τον τόπο αυτό που ήταν κάποτε!-Έναν απέραντο βάλτο κατοικημένο από δεινόσαυρους...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:27:41 pmΠαράθεση από: vaggel στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 01:25:01 pm-Μόνο η ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ μπορεί να κάνει αυτόν τον τόπο αυτό που ήταν κάποτε!-Έναν απέραντο βάλτο κατοικημένο από δεινόσαυρους...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Είναι σχόλιο -"διόρθωση" στο μότο μου Σχετικά με τα μόρια που έχω, δεν τίθεται θέμα, είναι σίγουρη η συμμετοχή μου υποχρεωτικά στον επόμενο ΑΣΕΠ. Από τα 20,6 μόρια που έχω μόνο 2,3 είναι προυπηρεσίας από ΠΔΣ. Το 2011 θα έχω από ΑΣΕΠ 2009 τα μισά δηλ 6,3 +2,3 ΠΔΣ +ωρομισθία 2009 +αναπλήρωση 2010Ακόμα και 3,5 μόρια να πάρω φέτος από την ωρομισθία και 9 από αναπλήρωση -που τίποτα δε βεβαιώνει ότι θα έχω πάρει τον ανώτατο αριθμό μορίων- και πάλι πρέπει να ξαναδώσω για να σιγουρέψω την αναπλήρωση, αφού τελικά καθε φορά όλο κάτι γίνεται και η βάση αναπλήρωσης ανεβαίνει!