0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ, μακάρι!!!! γιατί τα νευρα μου δεν είναι σε καλή κατάσταση!!! στο τσακ είμαι να σηκώσω κάτι λεφτά από την τράπεζα που τα έχω για έκτακτες ανάγκες και να πάω για... ψώνια!!!
Ήδη αυτά που διαβάζω έχουν αρχίσει να μου φτιάχνουν το κέφι! Κρατιέμαι ακόμη... μην χαλάσω τα ωραία και με κόπο αποκτημένα λεφτουδάκια μου σε ρούχα κ παπούτσια που δε θα φορέσω γιατί δε θα έχω λεφτά να βγω έξω! Α! Συναντηθήκαμε και με την elranna. Χωρίς να σε ρωτήσουμε, κανονίσαμε ήδη όταν τοποθετηθούμε όλοι μας με το καλό, να έρθουμε να σε δούμε να τα πούμε κι από κοντά.
Καλησπέρα!Γνωρίζει κανείς τι παίζει με
Καμιά κίνηση στην περιφέρειά μας ...Αλλού έχουν ξεκινήσει ... Ολγαλία, πήγαινε στη
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 01:16:25 pmΚαμιά κίνηση στην περιφέρειά μας ...Αλλού έχουν ξεκινήσει ... Ολγαλία, πήγαινε στη
Λοιπόν, σήμερα πήγα στη ΔΔΕ της Πρέβεζας να μιλήσω με τη Διευθύντρια και μου είπε ότι για ΠΔΣ περιμένουν εγκύκλιο και γενικότερα υπάρχει σχετική κινητικότητα για το θέμα, μήπως πάρουν από τους πίνακες. Ετσι της είπε ο Περιφερειάρχης, όταν αυτή θέλησε να εφαρμόσει την περσινή εγκύκλιο.Η ίδια μου είπε ότι θα κινήσει τη διαδικασία πρόσληψης μετά τις εκλογές . Κι εγώ που ήλπιζα να δουλέψω τουλάχιστον ΠΔΣ γιατί πλέον μετά από τηλεφωνήματα στις ΔΔΕ τελέιωσε το θέμα της πρωινής ωρομισθίας Αρίστο, αν μάθεις κάτι για τη Γ΄Φάση κράτα με ενήμερη. Είναι η μόνη ελπίδα να δουλέψω και μάλιστα σύντομα.Της επέδωσα την επιστολή σου και έδειξε ενδιαφέρον και να τη διαβάσει και γενικότερα για τα προβλήματα μας. Εγώ πήγα σήμερα να της ζητήσω να εφαρμόσει αξιοκρατικές διαδικασίες για την ΠΔΣ. Ομολογώ ότι αισθάνθηκα ανακουφισμένη που συμμεριζόταν τις θέσεις μας. Αισθάνθηκα άνθρωπος βρε παιδί μου, μπροστα στην τόση απαξίωση!!!