0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
PE06, τελικά μίλησα με άλλο νομό ανώνυμα και...πράγματι ισχύει ο διαφορετικός πίνακας!!! Μιλάμε για μεγάλη αδικία! Να παίρνει καλύτερο κενό κάποια που έγραψε χειρότερα από μένα στον ΑΣΕΠ ή δούλεψε λιγότερο ή και καθόλου μόνο και μόνο επειδή έβαλε πρώτη επιλογή αυτό το νομό. Κι απ'ότι μου είπαν έπρεπε να το ξέρω αυτό (δηλαδή να μας ενημερώνουν οι υπάλληλοι όταν συμπληρώνουμε την αίτηση) για να συμπληρώσω "έξυπνα" την αίτηση!!! Παρ'όλ'αυτά, έχεις κανένα τηλέφωνο υπουργείου γιατί δεν ξέρω κανένα; Δεν έχω να χάσω τίποτα. Πάντως, το παν είναι να'χεις μπάρμπα στην Κορόνη! Ξέρω για ένα καθηγητή που τα έκανε πλακάκια με την Πρωτοβάθμια του νομού που είμαι και "έσπασε" τις 3άδες των χωριών για να πάρει αυτά που θέλει (!!!) και μάλιστα μάζεψε τις ώρες του σε 3 μέρες. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε σοβαρό πρόβλημα όλοι οι υπόλοιποι ωρομίσθιοι κι εμένα να με βάλουν 5 μέρες εκ των οποίων τη μία να έχω 1 ώρα μόνο!
PE06, τελικά μίλησα με άλλο νομό ανώνυμα και...πράγματι ισχύει ο διαφορετικός πίνακας!!!