0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρει κανείς αν παίρνουν ωρομίσθιους αγγλικών στα γυμνάσια-λύκεια; Όσες φορές με κάλεσαν (και ήταν πολλές άσχετα αν δέχτηκα ή όχι) ήταν από ολοήμερα και πρωινό κύκλο δημοτικών. Ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη δεν παίρνουν καθόλου ωρομίσθιους. Καλύπτονται από τους μόνιμους. Αλλά Δυτική Θεσσαλονίκη κ Χαλκιδική; Και κάτι ακόμα: αν με καλέσουν και δεχτώ, με σβήνουν από τους πίνακες ή μπορεί να με καλέσουν κι από αλλού; Πριν 2 χρόνια μας έσβηναν. Τώρα άκουσα ότι άλλαξαν τα πράγματα. Anyone...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 09:03:35 pmΞέρει κανείς αν παίρνουν ωρομίσθιους αγγλικών στα γυμνάσια-λύκεια; Όσες φορές με κάλεσαν (και ήταν πολλές άσχετα αν δέχτηκα ή όχι) ήταν από ολοήμερα και πρωινό κύκλο δημοτικών. Ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη δεν παίρνουν καθόλου ωρομίσθιους. Καλύπτονται από τους μόνιμους. Αλλά Δυτική Θεσσαλονίκη κ Χαλκιδική; Και κάτι ακόμα: αν με καλέσουν και δεχτώ, με σβήνουν από τους πίνακες ή μπορεί να με καλέσουν κι από αλλού; Πριν 2 χρόνια μας έσβηναν. Τώρα άκουσα ότι άλλαξαν τα πράγματα. Anyone...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Παιρνουν αν προκυψει κενο.Φιλη μου, καθηγητρια Αγγλικων, προσεληφθη την προηγουμενη εβδομαδα σε Λυκειο για 7 ωρες. Καλη σου επιτυχια!
Παράθεση από: EVA στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 10:58:32 pmΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 23, 2008, 09:03:35 pmΞέρει κανείς αν παίρνουν ωρομίσθιους αγγλικών στα γυμνάσια-λύκεια; Όσες φορές με κάλεσαν (και ήταν πολλές άσχετα αν δέχτηκα ή όχι) ήταν από ολοήμερα και πρωινό κύκλο δημοτικών. Ενδιαφέρομαι για Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική. Στην Ανατολική Θεσσαλονίκη δεν παίρνουν καθόλου ωρομίσθιους. Καλύπτονται από τους μόνιμους. Αλλά Δυτική Θεσσαλονίκη κ Χαλκιδική; Και κάτι ακόμα: αν με καλέσουν και δεχτώ, με σβήνουν από τους πίνακες ή μπορεί να με καλέσουν κι από αλλού; Πριν 2 χρόνια μας έσβηναν. Τώρα άκουσα ότι άλλαξαν τα πράγματα. Anyone...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Παιρνουν αν προκυψει κενο.Φιλη μου, καθηγητρια Αγγλικων, προσεληφθη την προηγουμενη εβδομαδα σε Λυκειο για 7 ωρες. Καλη σου επιτυχια! Αυτο ειναι ενα θεμα που με καει και εμενα Παντως για Κ.Μακεδονια ειναι δυσκολο εως αδυνατο,ειχα φιλη στο νουμερο 50 των ωρομισθιων,και δεν την ειχαν παρει ποτε απο δευτεροβαθμια Μηπως ΕVA η φιλη σου ηταν σε αλλη περιφερεια;
Πραγματι σε αλλες περιφερειες δινουν ωρες και απο δευτεροβαθμιες,απο Κ.Μακεδονια ομως...οχι
Παράθεση από: X.K. στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 12:09:10 amΠραγματι σε αλλες περιφερειες δινουν ωρες και απο δευτεροβαθμιες,απο Κ.Μακεδονια ομως...οχι Για Πληροφορική κάλεσε και η Κ. Μακεδονία
Παράθεση από: geok_salonika στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 03:39:26 pmΠαράθεση από: X.K. στις Σεπτεμβρίου 25, 2008, 12:09:10 amΠραγματι σε αλλες περιφερειες δινουν ωρες και απο δευτεροβαθμιες,απο Κ.Μακεδονια ομως...οχι Για Πληροφορική κάλεσε και η Κ. ΜακεδονίαΞέρεις περίπου αριθμό;
Καλεσαν καποιον ΠΕ19 σε πρωινο?
Hello, guys! Πήρα σήμερα 12 ώρες Πρωτοβάθμια Χαλκιδικής ολοήμερο! :)Και μάλιστα μισή ώρα από το σπίτι μου!!! ;DΝα ρωτήσω κάτι τώρα: ενδιαφερόμουν για πρωινό κύκλο αλλά δε με κάλεσαν. Σήμερα που ήμουν εκεί τους το είπα και μου είπαν ότι τέλειωσαν τα πρωινά κι ότι αφού δε με κάλεσαν δεν έιχαν φτάσει στο όνομά μου. Μετά όμως συνειδητοποίησα ότι μια κοπέλα που ήταν 60 θέσεις πίσω μου στον πίνακα πήρε πρωινό!!! Η απάντησή τους ήταν ότι μπορεί στον πίνακα ωρομισθίων να ήμουν πιο μπροστά αλλά μετά καταρτίζονται πίνακες ξεχωριστοί για κάθε νομό όπου προτεραιότητα έχουν αυτοί που έβαλαν το συγκεκριμένο νομό πρώτο! :oΕπειδή δηλαδή έβαλα τη Χαλκιδική 5η μου έφαγαν τη θέση; Είναι δίκαιο αυτό;