0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιρνουν λιγους και βασικα ειναι ηδη πολλοι αυτοι που εχουν μεταπτυχαικο στοπε02 τουλαχιστον...δεν αξιζει...ας κλεισει πια αυτο με την ειδικη το παραμυθι...ελεος...!
zefi ειμαι φιλολογος κι εγω, εκανα το σεμιναριο μες στο '10 απο το αριστοτελειο, πηρα την πιστοποιηση κ ειμαι μεν στον ενιαιο πινακα αναπληρωτων αλλα ειναι τοσοι πολλοι πια οι φιλολογοι με μεταπτυχιακο ή σεμιναριο στην ειδιη αγωγη που δεν εχω ελπιδες να με καλεσουν αμεσα....ίσως για ωρομισθια αλλα σιγουρα οχι φετος να μην σου πω ουτε του χρονου...γι' αυτο αποφασισα να κανω κ braille..τα σεμιναρια οπως εχει ηδη ειπωθεί εχουν καταργηθει ή σαφεστερα δεν αναγνωριζονται απο το ΥΠΕΠΘ μετα τις 30-6-2010.Απ' την άλλη η Ειδική Αγωγή δεν είναι ένα ακόμα παραθυράκι για να μπει καποιος στο δημοσιο..πρεπει να εισαι συνειδητοποιημενος για να την υπηρετησεις. Εχεις να κανεις με πολυ δυσκολες καταστασεις και περιπτωσεις που μπορει να δουλευεις μήνες ή και χρονο με ενα παιδακι και να μην δεις ούτε την παραμικρη βελτίωση..Νομίζω ότι οποιος θελει πραγματικα να ασχοληθει με την ΕΑ, το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να δωσει για καποιο αντιστοιχο μεταπτυχιακο.
θα φανεί στην νέα εγκύκλιο...πάντως πέρυσι έλεγε για σεμινάρια μέχρι 30/06/2010 όπως είπε και μια συνάδελφος πιο μπροστά