0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σωστά λεει η ΝΕΦΕΛΗ, αυτο αναφέρεται....Εγώ έχω τελειώσει Πληροφορική,συμφέρει να το κάνω ή θα παει τζάμπα...?
Ναι ΝΕΦΕΛΗ και εγω νομίζω σε διορισμένους αναφέρεται..αρά εμένα δεν με παίρνει να το κάνω...Άρα ψαχνούμε άλλα προγράμματα
να ρωτησω κατι,αν ξερει καποιος να μου απαντησει;μπορει καποιος με αυτο το προγραμμα να περασει απο την γενικη αγωγη στην ειδικη;εχει δικαιωμα δηλ. ενας μονιμος μ αυτο το προγραμμα να κανει αιτηση για ειδικη;θεωρειται προσον;
Παράθεση από: napi στις Ιούνιος 03, 2011, 01:06:40 μμνα ρωτησω κατι,αν ξερει καποιος να μου απαντησει;μπορει καποιος με αυτο το προγραμμα να περασει απο την γενικη αγωγη στην ειδικη;εχει δικαιωμα δηλ. ενας μονιμος μ αυτο το προγραμμα να κανει αιτηση για ειδικη;θεωρειται προσον;συμφωνα με την φετινη προκήρυξη, ναι.βεβαια, για το μελλον δεν μπορεις να εισαι σιγουρος...Καλημέρα. Τι εννοείται λέγοντας με τη φετινή προκήρυξη??? Του 2011??Τα σεμινάρια και γενικά οι επιμορφώσεις όπως και αν ονομάζονται και οτι μορφή και αν έχουν, δεν έχουν πάψει να ισχύουν από τον Αύγουστο του 2010?Έχει ανακοινωθεί κάτι άλλο??
Λοιπόν έχουμε και λέμεΣεμινάρια που το πιστοποιητικό παρακολούθησης αποκτήθηκε έως 31-8-2010 ισχύουν ακόμα είτε είσαι μόνιμος είτε όχι, για όλες τις ειδικότητες εκτός των ΠΕ61 και ΠΕ71. (Νόμος 3848/2010, Άρθρο 47 παράγραφος 5)Άρα δεν μετράνε αν δεν τα είχες ολοκληρώσει πέρυσι. Το μόνο που κερδίζεις είναι προσωπική κατάρτιση.Αυτά.
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουνίου 04, 2011, 04:17:24 pmΛοιπόν έχουμε και λέμεΣεμινάρια που το πιστοποιητικό παρακολούθησης αποκτήθηκε έως 31-8-2010 ισχύουν ακόμα είτε είσαι μόνιμος είτε όχι, για όλες τις ειδικότητες εκτός των ΠΕ61 και ΠΕ71. (Νόμος 3848/2010, Άρθρο 47 παράγραφος 5)Άρα δεν μετράνε αν δεν τα είχες ολοκληρώσει πέρυσι. Το μόνο που κερδίζεις είναι προσωπική κατάρτιση.Αυτά.δηλαδή kinigere δεν μετράνε καθόλου;π.χ. αν εγώ είμαι μόνιμη και ολοκλήρωσα φέτος το σεμινάριο, δεν θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω για μετάθεση στην ειδική αγωγή;