0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: theodora@ στις Οκτωβρίου 06, 2009, 10:00:19 pmκαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εχω κανω αιτηση για σεμιναριο ειδικης αγωγης στην ενωση ελληνων φυσικων στην δράμα. Γνωρίζει κανεις αν ειναι αναγνωρισμενο απο το υπεπθ? ...... ή τσάμπα θα το κανω?οποιος γνωριζει πληροφορίες ας μου πει σχετικο με αυτοθοδωρα μαζι θα το κανουμε!! ειναι πολλοι οι υποψηφιοι, 263 μου ειχανε πει καπου τον αυγουστο, αλλα εαν λαβεις υποψιν οτι εγω μονο εκανα 4 αιτησεις (για μενα κ αλλους μη δραμινους) και κανεις απτους αλλους 3 δε θαρθει, φανταζομαι πως θα καταληξουμε καπου 200, 2 τμηματα των 100..εγω ημουν ο 143ος κ ειμαι στο 1ο γκρουπ.περσυ ηταν 130 και τους στριμωξαν σε ενα τμημα, Λωρα τα λεω καλα;ειναι πολλα τα λεφτα Αρη.. γιατι να μας διωξουνε..
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εχω κανω αιτηση για σεμιναριο ειδικης αγωγης στην ενωση ελληνων φυσικων στην δράμα. Γνωρίζει κανεις αν ειναι αναγνωρισμενο απο το υπεπθ? ...... ή τσάμπα θα το κανω?οποιος γνωριζει πληροφορίες ας μου πει σχετικο με αυτο
η εκπαίδευση είναι joker αν το έχεις καταλάβει...μην ρωτάς κανενάν μπορεί να σε βοηθήσει μπορεί και όχι.το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα καταργηθεί αυτό το σεμινάριο μιας και αρχίζουν οι αντιδράσεις των πτυχιούχων ειδικής αγωγής και θα σου ζητήσουν επιπλέον προσόντα.Ετσι δεν γίνεται στην Ελλάδα;κυνήγι μαγισσών....Πάντως να ξέρεις οι τυχεροί θα είναι λίγοι, οι τελευταίοι που επωφεληθούν θα είναι κάποιοι από τους φετινούς.Από του χρόνου θα μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες...Εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις για τον επιπλέον λόγο ότι δεν γνωρίζεις τις δυσκολίες ενός τέτοιου σχολείου.Καλός ο διορισμός αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο...Μπορούμε να αντέξουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες; Δεν είναι το ίδιο με τους αλεξιπτωτιστες της πληροφορικής(φυσικοι, μαθηματικοί με σεμιναρια).Αυτοί τουλάχιστον άλλαξαν μόνο αντικέιμενο και όχι μαθητή.Αυτά τα σχολεία χρειάζονται κατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες μαθησιακές περιπτώσεις.Την καρδιά σου ρώτα μιας και το υπουργείο δεν δείχνει ούτε σε αυτά τα παιδιά την αρμόζουσα ευαισθησία...
Παράθεση από: apostolis_veria στις Οκτωβρίου 09, 2009, 11:57:34 pmη εκπαίδευση είναι joker αν το έχεις καταλάβει...μην ρωτάς κανενάν μπορεί να σε βοηθήσει μπορεί και όχι.το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα καταργηθεί αυτό το σεμινάριο μιας και αρχίζουν οι αντιδράσεις των πτυχιούχων ειδικής αγωγής και θα σου ζητήσουν επιπλέον προσόντα.Ετσι δεν γίνεται στην Ελλάδα;κυνήγι μαγισσών....Πάντως να ξέρεις οι τυχεροί θα είναι λίγοι, οι τελευταίοι που επωφεληθούν θα είναι κάποιοι από τους φετινούς.Από του χρόνου θα μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες...Εγώ θα σου έλεγα να μην το κάνεις για τον επιπλέον λόγο ότι δεν γνωρίζεις τις δυσκολίες ενός τέτοιου σχολείου.Καλός ο διορισμός αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο...Μπορούμε να αντέξουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες; Δεν είναι το ίδιο με τους αλεξιπτωτιστες της πληροφορικής(φυσικοι, μαθηματικοί με σεμιναρια).Αυτοί τουλάχιστον άλλαξαν μόνο αντικέιμενο και όχι μαθητή.Αυτά τα σχολεία χρειάζονται κατάλληλο εκπαιδευτικό προσωπικό ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες μαθησιακές περιπτώσεις.Την καρδιά σου ρώτα μιας και το υπουργείο δεν δείχνει ούτε σε αυτά τα παιδιά την αρμόζουσα ευαισθησία...Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ πιο πολύ. Επιπλέον, όπως έχω πει πολλές φορές η Ε.Α. ΔΕΝ θα πρέπει να αποτελεί απλά ένα σκαλοπάτι για διορισμό. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος χώρος, που χρειάζεται ολύ ειδικούς χειρισμούς για να γίνονται πειράματα.Επίσης, αυτό το "κωλόχαρτο", όπως το λες τελέιως απαξιωτικά (ελπίζω να είναι μόνο για τον τρόπο απόκτησης και όχι για το ότι αντιπροσωπέυει την ειδική αγωγή) σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί εχέγγυο για το διορισμό σου καθώς τα άτομα που το έχουν πλέον είναι πολλά...
Καλησπέρα.Ξέρει κανείς που μπορω να γραφτω για εκμαθηση νοηματικης και γραφης Braille αι αν γινονται εγγραφες τωρα?Ευχαριστω