0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω!
Παράθεση από: tsoup84 στις Νοέμβριος 05, 2009, 12:54:54 μμκαλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω! τα μορια των ειδικων μπορεις με τα τωρινα δεδομενα να τα μετακινησεις στα γενικα γυμνασια και λυκεια.Ομως αν το κανεις μοναχα σαν εσχατη ελπιδα διορισμου μην το κανεις καθολου.2οοο ειναι αρκετα χρηματα και οι φιλολογοι με σεμιναρια σε ειδικη ειναι πολλοι...αν δεν εχεις μορια απο ασεπ ή επιτυχθα σε ασεπ τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα καθοτι πλεον η επιτυχια στον ασεπ αναγνωριζεται στα ειδικα σχολεια.επισης,απο του χρονου μαλλον θα εισαχηθει ο ασεπ παντου και ισως να υπαρξουν και εξετασεις ασεπ και στην ειδικη οποτε καταλαβαινεις πως εχεις ηδη χασει το πληρωμα του χρονου.βεβαια το τι θα κενεις τελικα ειναι δικο σου θεμα...
Αν είσαι φιλόλογος μην το κάνεις.Εγώ το έκανα πέρυσι με πολύ παλιό πτυχίο και με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν πουθενά.Ούτε τους μεταπτυχιακούς δεν πήρανε.
Παράθεση από: Vania στις Νοέμβριος 05, 2009, 01:57:48 μμΠαράθεση από: tsoup84 στις Νοέμβριος 05, 2009, 12:54:54 μμκαλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω! τα μορια των ειδικων μπορεις με τα τωρινα δεδομενα να τα μετακινησεις στα γενικα γυμνασια και λυκεια.Ομως αν το κανεις μοναχα σαν εσχατη ελπιδα διορισμου μην το κανεις καθολου.2οοο ειναι αρκετα χρηματα και οι φιλολογοι με σεμιναρια σε ειδικη ειναι πολλοι...αν δεν εχεις μορια απο ασεπ ή επιτυχθα σε ασεπ τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα καθοτι πλεον η επιτυχια στον ασεπ αναγνωριζεται στα ειδικα σχολεια.επισης,απο του χρονου μαλλον θα εισαχηθει ο ασεπ παντου και ισως να υπαρξουν και εξετασεις ασεπ και στην ειδικη οποτε καταλαβαινεις πως εχεις ηδη χασει το πληρωμα του χρονου.βεβαια το τι θα κενεις τελικα ειναι δικο σου θεμα...Έχει ακουστεί οτιδήποτε για ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής?Θα ήταν ευχής έργο να μπει μια τάξη και σε αυτό το τομέα!Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σύντομα...
προσωπικα εχω ξεκινήσει το σεμιναριο ειδικής απο περυσι και το ολοκληρωνω τον ιανουαριο.εχω νοηματικη αλλα δεν μπορεσα να κανω τα χαρτια μου για φετος μη εχοντας ολοκληρωσει το σεμιναριο.εγω το έκανα επειδη μου αρεσε πολυ και ετσι συνδιασα το τερπνο και το ωφελιμο.εχω επιτυχια σε ασεπ με καλη θεση και καλα μορια αλλα δεν ξερω αν η επιτυχια στον ασεπ θα με βοηθησει του χρονου στους πινακες αγωγης .βεβαια αν ισχυσει οτι ισχυει και φετος θα ειμαι σε καλυτερη θεση απο αλλους αλλα ηδη οι μεταπτυχιακοι φιλολογοι ειναι αρκετοι..οσον αφορα τον ασεπ ειδικης κατι λέγεται οτι απο του χρονου θα ξεκινησει.καλο θα ηταν κατα την αποψη μου,οσοι επιθυμειτε να εισχωρήσετε στην ειδικη να λαβετε υποψην σας σοβαρα και αυτη την παραμετρο πριν καταθεσετε τα χρηματα σας.
Παράθεση από: maricagirl στις Νοέμβριος 05, 2009, 03:01:54 μμΑν είσαι φιλόλογος μην το κάνεις.Εγώ το έκανα πέρυσι με πολύ παλιό πτυχίο και με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν πουθενά.Ούτε τους μεταπτυχιακούς δεν πήρανε.ούτε τους μεταπτυχιακούς;γιατι;τους μεταπτυχιακούς τουλάχιστον είχα την εντύπωση πως του παίρναν κατευθείαν.Τότε τι πήραν για τη β βάθμια;εκπαιδευτικούς με προυπηρεσία;Παράθεση από: amer στις Νοέμβριος 06, 2009, 12:44:46 πμΠαράθεση από: Vania στις Νοέμβριος 05, 2009, 01:57:48 μμΠαράθεση από: tsoup84 στις Νοέμβριος 05, 2009, 12:54:54 μμκαλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω! τα μορια των ειδικων μπορεις με τα τωρινα δεδομενα να τα μετακινησεις στα γενικα γυμνασια και λυκεια.Ομως αν το κανεις μοναχα σαν εσχατη ελπιδα διορισμου μην το κανεις καθολου.2οοο ειναι αρκετα χρηματα και οι φιλολογοι με σεμιναρια σε ειδικη ειναι πολλοι...αν δεν εχεις μορια απο ασεπ ή επιτυχθα σε ασεπ τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα καθοτι πλεον η επιτυχια στον ασεπ αναγνωριζεται στα ειδικα σχολεια.επισης,απο του χρονου μαλλον θα εισαχηθει ο ασεπ παντου και ισως να υπαρξουν και εξετασεις ασεπ και στην ειδικη οποτε καταλαβαινεις πως εχεις ηδη χασει το πληρωμα του χρονου.βεβαια το τι θα κενεις τελικα ειναι δικο σου θεμα...Έχει ακουστεί οτιδήποτε για ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής?Θα ήταν ευχής έργο να μπει μια τάξη και σε αυτό το τομέα!Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σύντομα...θα γίνει του χρόνου, έτσι λένε τουλάχιστον
Παράθεση από: Vania στις Νοέμβριος 06, 2009, 12:13:11 μμπροσωπικα εχω ξεκινήσει το σεμιναριο ειδικής απο περυσι και το ολοκληρωνω τον ιανουαριο.εχω νοηματικη αλλα δεν μπορεσα να κανω τα χαρτια μου για φετος μη εχοντας ολοκληρωσει το σεμιναριο.εγω το έκανα επειδη μου αρεσε πολυ και ετσι συνδιασα το τερπνο και το ωφελιμο.εχω επιτυχια σε ασεπ με καλη θεση και καλα μορια αλλα δεν ξερω αν η επιτυχια στον ασεπ θα με βοηθησει του χρονου στους πινακες αγωγης .βεβαια αν ισχυσει οτι ισχυει και φετος θα ειμαι σε καλυτερη θεση απο αλλους αλλα ηδη οι μεταπτυχιακοι φιλολογοι ειναι αρκετοι..οσον αφορα τον ασεπ ειδικης κατι λέγεται οτι απο του χρονου θα ξεκινησει.καλο θα ηταν κατα την αποψη μου,οσοι επιθυμειτε να εισχωρήσετε στην ειδικη να λαβετε υποψην σας σοβαρα και αυτη την παραμετρο πριν καταθεσετε τα χρηματα σας.vania τι εννοεις;μα και ασεπ να δοθεί, πάλι αυτοί που έχουν σεμινάριο στην ειδική αγωγή δεν θα είναι επωφελούμενοι;
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης εννοείς (έχει και στη Φλώρινα το 'παράρτημα', γι'αυτό ρωτάω). Απ' ότι ξέρω στο ΑΠΘ διοργανώνεται σεμινάριο ειδικής αγωγής από την Τζουριάδου με 2400Ε, αν θυμάμαι καλά την τιμή. Έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβρη, εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι καινούριο.