*

Αποστολέας Θέμα: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής-προοπτικές  (Αναγνώστηκε 360342 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
Απ: Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής-προοπτικές
« Απάντηση #714 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 01:57:48 μμ »
καλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω! 
τα μορια των ειδικων μπορεις με τα τωρινα δεδομενα να τα μετακινησεις στα γενικα γυμνασια και λυκεια.Ομως αν το κανεις μοναχα σαν εσχατη ελπιδα διορισμου μην το κανεις καθολου.2οοο ειναι αρκετα χρηματα και οι φιλολογοι με σεμιναρια σε ειδικη ειναι πολλοι...αν δεν εχεις μορια απο ασεπ ή επιτυχθα σε ασεπ τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα καθοτι πλεον η επιτυχια στον ασεπ αναγνωριζεται στα ειδικα σχολεια.επισης,απο του χρονου μαλλον θα εισαχηθει ο ασεπ παντου και ισως να υπαρξουν και εξετασεις ασεπ και στην ειδικη οποτε καταλαβαινεις πως εχεις ηδη χασει το πληρωμα του χρονου.βεβαια το τι θα κενεις τελικα ειναι δικο σου θεμα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:30:24 »

Αποσυνδεδεμένος tsoup84

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #715 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 02:20:37 μμ »
σ'ευχαριστω!η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει πραγματικα, απλως δεν ηξερα αν απαιτειται κ ΑΣΕΠ για να εχεις πιθανοτητες εστω κ ως αναπληρωτης.τα μορια μου ειναι 0 αφου τωρα τελειωσα,αρα το τι να κανω με βασανιζει πολυ.εσυ εχεις προσωπικη εμπειρια (αν επιτρεπεται,ρωταω)?

Αποσυνδεδεμένος maricagirl

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #716 στις: Νοέμβριος 05, 2009, 03:01:54 μμ »
Αν είσαι φιλόλογος μην το κάνεις.Εγώ το έκανα πέρυσι με πολύ παλιό πτυχίο και με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν πουθενά.Ούτε τους μεταπτυχιακούς δεν πήρανε.

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #717 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 12:44:46 πμ »
καλημερα!Ειμαι φιλολογος κ σκεφτομαι να παρακολουθησω ενα απο τα σεμιναρια των 400ωρων. Το θεμα μου ειναι το εξης, αν το παρακολουθησω,δεδομενου οτι η ειδικη αγωγη με ενδιαφερει κ με παρουν ως αναπληρωτρια (υποθετικα μιλαω παντα) μπορω αργοτερα χωρις ΑΣΕΠ κ με τα μορια που θα εχω ως τοτε, να διοριστω σε Γενικο Γυμνασιο ή Λυκειο μεσω του πινακα αναπληρωτων ή μενω για παντα στην ειδικη αγωγη?επισης,υπαρχει καποιος που να παρακολουθησε προσφατα ενα τετοιο σεμιναριο κ να εκανε καποια αιτηση για ΣΜΕΑ κ αν τον πηραν?αν καποιος ξερει κατι σιγουρα ας με ενημερωσει,γιατι τα 2000e δεν ειναι κ μικρο ποσο,ωστε να τα δωσω τσαμπα...Ευχαριστω! 
τα μορια των ειδικων μπορεις με τα τωρινα δεδομενα να τα μετακινησεις στα γενικα γυμνασια και λυκεια.Ομως αν το κανεις μοναχα σαν εσχατη ελπιδα διορισμου μην το κανεις καθολου.2οοο ειναι αρκετα χρηματα και οι φιλολογοι με σεμιναρια σε ειδικη ειναι πολλοι...αν δεν εχεις μορια απο ασεπ ή επιτυχθα σε ασεπ τα πραγματα ειναι ακομα πιο δυσκολα καθοτι πλεον η επιτυχια στον ασεπ αναγνωριζεται στα ειδικα σχολεια.επισης,απο του χρονου μαλλον θα εισαχηθει ο ασεπ παντου και ισως να υπαρξουν και εξετασεις ασεπ και στην ειδικη οποτε καταλαβαινεις πως εχεις ηδη χασει το πληρωμα του χρονου.βεβαια το τι θα κενεις τελικα ειναι δικο σου θεμα...

Έχει ακουστεί οτιδήποτε για ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής?Θα ήταν ευχής έργο να μπει μια τάξη και σε αυτό το τομέα!Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σύντομα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:30:24 »

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #718 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 01:12:19 πμ »
Αν είσαι φιλόλογος μην το κάνεις.Εγώ το έκανα πέρυσι με πολύ παλιό πτυχίο και με επιτυχία στον ΑΣΕΠ και ακόμα κλαίω τα λεφτά μου.Δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν πουθενά.Ούτε τους μεταπτυχιακούς δεν πήρανε.
ούτε τους μεταπτυχιακούς;γιατι;τους μεταπτυχιακούς τουλάχιστον είχα την εντύπωση πως του παίρναν κατευθείαν.Τότε τι πήραν για τη β βάθμια;εκπαιδευτικούς με προυπηρεσία;

Έχει ακουστεί οτιδήποτε για ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής?Θα ήταν ευχής έργο να μπει μια τάξη και σε αυτό το τομέα!Αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει σύντομα...
θα γίνει του χρόνου, έτσι λένε τουλάχιστον

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #719 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 12:13:11 μμ »
προσωπικα εχω ξεκινήσει το σεμιναριο ειδικής απο περυσι και το ολοκληρωνω τον ιανουαριο.εχω νοηματικη αλλα δεν μπορεσα να κανω τα χαρτια μου για φετος μη εχοντας ολοκληρωσει το σεμιναριο.εγω το έκανα επειδη μου αρεσε πολυ και ετσι συνδιασα το τερπνο και το ωφελιμο.εχω επιτυχια σε ασεπ με καλη θεση και καλα μορια αλλα δεν ξερω αν η επιτυχια στον ασεπ θα με βοηθησει του χρονου στους πινακες αγωγης .βεβαια αν ισχυσει οτι ισχυει και φετος θα ειμαι σε καλυτερη θεση απο αλλους αλλα ηδη οι μεταπτυχιακοι φιλολογοι ειναι αρκετοι..
οσον αφορα τον ασεπ ειδικης κατι λέγεται οτι απο του χρονου θα ξεκινησει.καλο θα ηταν κατα την αποψη μου,οσοι επιθυμειτε να εισχωρήσετε στην ειδικη να λαβετε υποψην σας σοβαρα και αυτη την παραμετρο πριν καταθεσετε τα χρηματα σας.

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #720 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 12:18:20 μμ »
προσωπικα εχω ξεκινήσει το σεμιναριο ειδικής απο περυσι και το ολοκληρωνω τον ιανουαριο.εχω νοηματικη αλλα δεν μπορεσα να κανω τα χαρτια μου για φετος μη εχοντας ολοκληρωσει το σεμιναριο.εγω το έκανα επειδη μου αρεσε πολυ και ετσι συνδιασα το τερπνο και το ωφελιμο.εχω επιτυχια σε ασεπ με καλη θεση και καλα μορια αλλα δεν ξερω αν η επιτυχια στον ασεπ θα με βοηθησει του χρονου στους πινακες αγωγης .βεβαια αν ισχυσει οτι ισχυει και φετος θα ειμαι σε καλυτερη θεση απο αλλους αλλα ηδη οι μεταπτυχιακοι φιλολογοι ειναι αρκετοι..
οσον αφορα τον ασεπ ειδικης κατι λέγεται οτι απο του χρονου θα ξεκινησει.καλο θα ηταν κατα την αποψη μου,οσοι επιθυμειτε να εισχωρήσετε στην ειδικη να λαβετε υποψην σας σοβαρα και αυτη την παραμετρο πριν καταθεσετε τα χρηματα σας.
vania τι εννοεις;
μα και ασεπ να δοθεί, πάλι αυτοί που έχουν σεμινάριο στην ειδική αγωγή δεν θα είναι επωφελούμενοι;

Αποσυνδεδεμένος amer

• Πλήρες μέλος
  • πε03
    • Προφίλ
« Απάντηση #721 στις: Νοέμβριος 06, 2009, 12:46:07 μμ »
ούτε τους μεταπτυχιακούς;γιατι;τους μεταπτυχιακούς τουλάχιστον είχα την εντύπωση πως του παίρναν κατευθείαν.Τότε τι πήραν για τη β βάθμια;εκπαιδευτικούς με προυπηρεσία;

θα γίνει του χρόνου, έτσι λένε τουλάχιστον

Groog Πού το έχεις ακούσει αυτό???Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα!!Μακάρι!!Πρέπει η γενική και η ειδική αγωγή να αποσυνδεθούν κατά τη γνώμη μου και αυτό θα γίνε μόνο αν γίνει ΑΣΕΠ.Αλλά αν επρόκειτο να γίνει του χρόνου δεν θα είχε ακουστεί πολύ?Να διευκρινήσω ότι μιλάω για δευτεροβάθμια και όχι γι αδασκάλους!

Αποσυνδεδεμένος Vania

• Ιστορικό μέλος
  • οσο ζω....διαβαζω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #722 στις: Νοέμβριος 07, 2009, 06:26:01 μμ »
vania τι εννοεις;
μα και ασεπ να δοθεί, πάλι αυτοί που έχουν σεμινάριο στην ειδική αγωγή δεν θα είναι επωφελούμενοι;
αν περασουν στον ασεπ και γραψουν καλυτερα απο τους αλλους τοτε ναι εποφελουνται.αν δεν περασεις στον ασεπ ή δεν γραψεις καλα πως θα εποφεληθεις??και κακα τα ψεμματα,πολλοι απο οσους στρεφονται στην ειδικη ενας βασικο λογος ειναι η παρακαμψη του διαγωνισμου του ασεπ.θελω να πω πως εδω πολλοι δεν αντεχουν τον ασεπ της βασικης ειδικοτητας τους ή αποτυγχανουν πολλες φορες,θα τα καταφερουν λοιπον στην ειδικη που για τους περισσοτερους της ββαθμιας ειναι ενα απλο συμπληρωματικο χαρτι για την αποκτηση του οποιοιυ δεν διαβασαν ουτε ενα μαθημα καλα καλα γεγονος που συνεπαγεται μηδενικο γνωστικο υποβαθρο???

Αποσυνδεδεμένος gatopardaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #723 στις: Νοέμβριος 07, 2009, 08:17:13 μμ »
Παιδια και εγώ προσωπικά γράφω θέλοντας να αποτρέψω καποιους από το να κάνουν το Σεμινάριο.Το έκανα πέρσυ καθώς επίσης και braille.Με τους φιλολόγους είναι οδυνηρή η κατάσταση.Δεν έχουν καλέσει κανέναν.Σκεφτείτε ότι εγώ προσωπικά δεν έχω δηλώσει καν Αττική αλλά Στερεά Ελλάδα σχετικά έχω καλή σειρά και ούτε ωρομισθία δεν έχει προκύψει.Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ακουμπήσετε τα λεφτά σας στα ακριβοπληρωμένα σεμινάρια των 400 ωρών.Μόνη λύση τα ολοήμερα.Μονο τοτε θα σωθούμε

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #724 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 11:14:12 μμ »
ναι το πραγματοποιει η επιτροπη κοινωνικης πολιτικης του αριστοτελειου πανεπιστημιου αυτην την περιοδο.οι υπολοιποι που δινουν τα 2000 η τα 3300 στο μακεδονιας ειναι ΚΟΡΟΙΔΑ!
μα ποιος κανονιζει τις τιμες και εχουν τοσο μεγαλες αποκλισεις μεταξυ τους δεν μπορω να καταλαβω!
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 09, 2009, 09:00:08 πμ από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος morfoula_mc

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #725 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 11:50:23 μμ »
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης εννοείς (έχει και στη Φλώρινα το 'παράρτημα', γι'αυτό ρωτάω). Απ' ότι ξέρω στο ΑΠΘ διοργανώνεται σεμινάριο ειδικής αγωγής από την Τζουριάδου με 2400Ε, αν θυμάμαι καλά την τιμή. Έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβρη, εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι καινούριο.
Οι ρίζες της βίας και του πολέμου(...)βρίσκονται πρώτα απ' όλα σ'ένα σύστημα εκπαίδευσης που διδάσκει τον ανταγωνισμό, αγνοεί την αγάπη και παράγει τελικά αδύναμα άτομα, χωρίς ηθική αντίσταση. Ενάντια σ' αυτή την αναχρονιστική εκπαίδευση πρέπει τώρα ν' αγωνιστούμε όλοι. Μ.Μοντεσσόρι

Αποσυνδεδεμένος grooog

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #726 στις: Νοέμβριος 09, 2009, 12:22:45 πμ »
Στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης εννοείς (έχει και στη Φλώρινα το 'παράρτημα', γι'αυτό ρωτάω). Απ' ότι ξέρω στο ΑΠΘ διοργανώνεται σεμινάριο ειδικής αγωγής από την Τζουριάδου με 2400Ε, αν θυμάμαι καλά την τιμή. Έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβρη, εκτός αν αναφέρεσαι σε κάτι καινούριο.
αυτό που αναφέρεις είναι άλλο, είναι στο τμημα προσχολικής του Αριστοτελείου.
Αυτό που λέει είναι από την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής τουΑΠΘ (καμία σχέση με Φλώρινα), και είναι όντως 800€.Έχει κανα 3 βδομάδες που ξεκίνησε, η "προσκληση" βεβαια είχε βγεί από τον Σεπτέμβριο αλλά μια οι εκλογες μια κατι άλλα... καθυστέρησαν, συγκεκριμενα ανακοίνωση ότι θα δημιουργηθεί το εν λόγω σεμινάριο, η επιτροπή είχε βγάλει απο τον Απρίλιο (νομίζω) και μάλιστα εκέι αναφερόταν πως θα ήταν εντελώς δωρεάν.Φυσικά κανείς δε πιστεψε το εντελώς και έπειτα βγάλαν ανακοίνωση για συμμετοχή των 800€.Δέχτηκαν πολλά άτομα, συγκεκριμένα όλα όσα είχαν κάνει εθελοντισμό στην ειδική αγωγή ή είχαν σχετική επαγγελματική εμπειρία, αυτά ήταν και τα κριτήρια άλλωστε.Όσοι δεν τα είχαν δεν τους δέχτηκαν.( δε ξέρω βέβαια τι επαιξε με βισματα κτλ, δεν είμαι ενημερωμενη ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 09, 2009, 12:24:23 πμ από grooog »

Αποσυνδεδεμένος partali

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #727 στις: Νοέμβριος 09, 2009, 02:39:30 πμ »
ειναι 2000 οχι 2400. το θεμα ειναι γιατι να βγαζουν με 800 ευρω οταν ολα τα υπολοιπα ειναι πολυ πολυ ακριβοτερα.κατι μ βρωμαει.

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)