0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το πιο πιθανό είναι, όποιος θέλει να μπει στην Ειδική Αγωγή να πρέπει να δίνει ΑΣΕΠ σε επιπλέον μια θεματική ενότητα με θέματα αναφορικά και αποκλειστικά για ειδική αγωγή ανεξάρτητα αν έχεις μεταπτυχιακό σε ειδική αγωγή.Όσοι έχουν κάνει ήδη μεταπτυχιακό απλά θα μοριοδοτούνται επιπλέον, και όσοι έχουν κάνει σεμινάρια δεν θα παίρνουν τίποτα!Εγώ αυτό πιστεύω ότι θα πράξει το Υπουργείο
Tηλεφώνησα το πρωί στο υπουργείο και δεν γνωρίζανε τίποτα σχετικά με την κατάργηση των σεμιναριων ...(το παράξενο θα μου πείτε, θα ήταν να γνωρίζανε...)! Και αυτοί μέσω διαδικτύου πληροφορηθήκανε...Το μόνο που μου είπε ήταν ότι αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφορά μόνο την Πρωτοβάθμια...
Παράθεση από: zwi στις Δεκεμβρίου 17, 2009, 03:10:17 pmTηλεφώνησα το πρωί στο υπουργείο και δεν γνωρίζανε τίποτα σχετικά με την κατάργηση των σεμιναριων ...(το παράξενο θα μου πείτε, θα ήταν να γνωρίζανε...)! Και αυτοί μέσω διαδικτύου πληροφορηθήκανε...Το μόνο που μου είπε ήταν ότι αυτό ΠΡΟΦΑΝΩΣ αφορά μόνο την Πρωτοβάθμια...την επομενη που θα παρεις στο υπουργειο ζητησε να σε συνδεσουν με το τμημα ειδικης αγωγης. ειχα παρει εγω και με κατατοπισαν πληρως. ηταν μια πολυ επικοινωνιακη και προθυμη να εξηγησει. τα σεμιναρια ναι θα καταργηθουν, απλα δεν ξερουμε ποτε ακριβως θα γινει αυτο και απο τι θα αντικατασταθει. ασεπ ή ο,τι αλλο.