0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λυπαμαι αλλα θα πρεπει να αναθεωρησω την αρχικη μου αποψη...προχθες ξεκινησα και γω το περοβοητο σεμιναριο εξειδικευσης...απογοητευτηκα απο καθε οπτικη κι αν το παρω...
λυπαμαι αλλα θα πρεπει να αναθεωρησω την αρχικη μου αποψη...προχθες ξεκινησα και γω το περοβοητο σεμιναριο εξειδικευσης...απογοητευτηκα απο καθε οπτικη κι αν το παρω...οι διδασκοντες ειχαν πολλα κενα και το επιπεδο των ατομων που συμμετεχουν ειναι πολυ χαμηλο.κανονικα ειναι ανεπιτρεπτο να γινονται δεκτα ατομα ασχετα με τετοια θεματα...και ακομα πιο απαραδεκτο οι ιδιο οι διδασκοντες να μην ειναι καλα προετοιμασμενοι για να μην πω καθολου...πραγματικα καταλαβαινω οτι η απογοητευση πολλων ειναι τεραστια και πως πολλοι θα καναμε και κωλλοτουμπες για μια θεση στο δημοσιο αλλα ελεος...σκεφτειτε πριν το κανετε αληθεια γιατι ειναι αμαρτια για αυτα τα παιδια που περιμενουν κατι απο εμας.δεν φταιμε εμεις,οι οργανωτες φταινε,αλλα εφοσον αυτοι σκεφτονται απο οτι φαινεται με αλλα κριτηρια ,τουλαχιστον προβληματιστειτε εσεις...
Παράθεση από: Vania στις Ιανουαρίου 26, 2009, 08:09:32 pmλυπαμαι αλλα θα πρεπει να αναθεωρησω την αρχικη μου αποψη...προχθες ξεκινησα και γω το περοβοητο σεμιναριο εξειδικευσης...απογοητευτηκα απο καθε οπτικη κι αν το παρω...οι διδασκοντες ειχαν πολλα κενα και το επιπεδο των ατομων που συμμετεχουν ειναι πολυ χαμηλο.κανονικα ειναι ανεπιτρεπτο να γινονται δεκτα ατομα ασχετα με τετοια θεματα...και ακομα πιο απαραδεκτο οι ιδιο οι διδασκοντες να μην ειναι καλα προετοιμασμενοι για να μην πω καθολου...πραγματικα καταλαβαινω οτι η απογοητευση πολλων ειναι τεραστια και πως πολλοι θα καναμε και κωλλοτουμπες για μια θεση στο δημοσιο αλλα ελεος...σκεφτειτε πριν το κανετε αληθεια γιατι ειναι αμαρτια για αυτα τα παιδια που περιμενουν κατι απο εμας.δεν φταιμε εμεις,οι οργανωτες φταινε,αλλα εφοσον αυτοι σκεφτονται απο οτι φαινεται με αλλα κριτηρια ,τουλαχιστον προβληματιστειτε εσεις...Μιλάς για το σεμινάριο του παν/μιου Αιγαίου; Κι εγώ θα το παρακολουθήσω απλά αυτό το σ/κ δεν πήγα λόγω διαβάσματος. Τόσο χάλια ρε vania?