0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
vania για χαλάρωσε λίγο!Στην ειδική αγωγή οργανικές θέσεις δεν υπάρχουν για την ώρα.Ειναι λογικό τα κενα να καλύπτονται απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους που ναι μπαινουν στους πίνακες είτε με σεμινάρια ειτε με μεταπτυχιακά.Για τα ειδικά σχολεια δεν ειπε τιποτα.Οποτε καλό ειναι να μη μιλάμε αμα δε ξέρουμε!
Παράθεση από: Vania στις Νοεμβρίου 14, 2009, 11:12:16 amαγαπητοι συναδελφοι ολα τα καναλια ανακοινωνουν τις μεταρρυθμισεις που θα γινουν στα ειδικα σχολεια,πδσ,εκκλησιαστικα κ αλλου και εσεις λετε οτι δενιπει τιποτε????ψαξτε το λιγο.εγω γ το καλο σας το λεω.εσεις θα χασετε τα λεφτουδακια σας...καλα,για της ειδικης αγωγης τον διαγωνισμο ασεπ και για τον ασεπ ως βασικο κριτηριο και το κλεισιμο παραθυρων δεν ακουσατε τιποτε?οσον αφορα τον εμμεσο τροπο σας συγγνωμη αλλα αυτο που λες ειναι κατι λιγοτερο απο κατακριτεο...δλδ θα εκμεταλλευτουμε τα παιδακια με τα τοσα προβληματα αντι να κατσουμε τον κ@#$λο μας κατω να διαβασουμε για ασεπ???δλδ γιατι σε αυτην την χωρα οτι προσπαθουν καπου να μπουν με εμμεσο τροπο???αμενος τροπος δεν υπαρχει?Έχεις μπει ποτέ σε ειδικό σχολείο;;; έχεις κάνει μάθημα σε παιδιά με νοητική καθυστέρηση;;; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ...γιατί τότε θα ήξερες πως ο Αριστοτέλης και ο Πλάτωνας δεν μου χρειάζονται όταν το παιδί που έχω στην τάξη λέει 3 λέξεις!!!!!!!!!Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ που έχω 18 μήνες προυπηρεσία σε ΣΜΕΑ πρέπει να περάσω τον Ασεπ....να τον κάνω τι;;;;;;;;;
αγαπητοι συναδελφοι ολα τα καναλια ανακοινωνουν τις μεταρρυθμισεις που θα γινουν στα ειδικα σχολεια,πδσ,εκκλησιαστικα κ αλλου και εσεις λετε οτι δενιπει τιποτε????ψαξτε το λιγο.εγω γ το καλο σας το λεω.εσεις θα χασετε τα λεφτουδακια σας...καλα,για της ειδικης αγωγης τον διαγωνισμο ασεπ και για τον ασεπ ως βασικο κριτηριο και το κλεισιμο παραθυρων δεν ακουσατε τιποτε?οσον αφορα τον εμμεσο τροπο σας συγγνωμη αλλα αυτο που λες ειναι κατι λιγοτερο απο κατακριτεο...δλδ θα εκμεταλλευτουμε τα παιδακια με τα τοσα προβληματα αντι να κατσουμε τον κ@#$λο μας κατω να διαβασουμε για ασεπ???δλδ γιατι σε αυτην την χωρα οτι προσπαθουν καπου να μπουν με εμμεσο τροπο???αμενος τροπος δεν υπαρχει?
Παράθεση από: gatopardaki στις Νοεμβρίου 13, 2009, 09:06:52 pmvania για χαλάρωσε λίγο!Στην ειδική αγωγή οργανικές θέσεις δεν υπάρχουν για την ώρα.Ειναι λογικό τα κενα να καλύπτονται απο αναπληρωτές και ωρομίσθιους που ναι μπαινουν στους πίνακες είτε με σεμινάρια ειτε με μεταπτυχιακά.Για τα ειδικά σχολεια δεν ειπε τιποτα.Οποτε καλό ειναι να μη μιλάμε αμα δε ξέρουμε!τι μας λες κοπελια.το να πηγαινει να κανει ο καθενας το σεμιναριο ,να τον παιρνουν αναπληρωτη στην ειδικη ,να παιρνει τα μοριακια του και επειτα να χωνεται στον πινακα της γενικης ,ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ?ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΠ.και το χειροτερο ειναιοτι πολλοι που κανουν το σεμιναριο δεν ενδιαφερονται για τα ειδικα σχολεια αλλα το κανουν για να εχουν προσβαση στα σχολεια γενικης
Eγώ παρακολουθώ το διατμηματικό μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής του ΑΠΘ (υπέυθυνο το τμήμα προσχολικής) που είναι ΠΑρασκευή απόγευμα και Σάββατο το μαθήματα, είναι δωρεαν και έρχονται άτομα που είναι μόνιμοι εκπαιδευτικοί μέχρι κ από Λέσβο...είναι δωρεάν και μπαίνεις με εξετάσεις κ συνεύντευξη...όσοι πιστοί....(και σημειωτέον είναι το δεύτερο μεταπτυχιακό ειδικής που κάνω, μετά από το Λονδίνο και σημειώνω οτι δεν μπήκα με κανενός τη 'βοήθεια'!!!)...το μεταπτυχιακό αυτό θα γίνει μέχρι το 2012 γιατί είναι επιδοτούμενο...οποιος ενδιαφέρεται και μάθει και να κάνει κάτι παραπάνω στον τομέα σς το ψάξει...
http://psyhoentaxi.nured.auth.gr/Για όσοες/όσους ενδιαφέρονται . Πραγματικά σας ζηλεύω εσάς που το παρακολουθείτε και εσάς που θα μπείτε! Σαν λέξεις κλειδιά στη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις 'ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης'. Αν χρειάζεστε επιπλέον πληροφορίες, έχω αρκετό κόσμο που το παρακολουθεί και μπορεί να με ενημερώσει. Καλή επιτυχία!