0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σας, προσφατα πηρα την πιστοποιηση μου απο ετησιο επιμορφωτικο σεμιναριο ειδικης 500 ωρων.γνωριζετε αν αυτο μετραει καπου στους μονιμους εκπαιδευτικους;ειμαι επιλαχουσα στον κλαδο μου και διοριζομαι σε λιγο καιρο. Υπαρχει καποια αποφαση που να αναφερεται σε κατι τετοιο γιατι μονο για τους αναπληρωτες ειδα οτι μετραει.
Κάνεις κάποιος το μεταπτυχιακό ειδικής αγωγής στο Ε.Α.Π;H προκήρυξη βγαίνει κάθε χρόνο??Ποια είναι η γνώμη σας για το μεταπτυχιακό ειδικής στην Κύπρο??Στη
Καλημερα! Ειμαι κατοχος ενος ετησιου σεμιναριου, αλλα αυτη τη στιγμη σκεφτομαι να κανω ενα δευτερο ειδικης. Πρακτικα αυτο σημαινει οτι θα «ανταλλαξω» αυτο που εχω τωρα με της ειδικης στο επομενο ανοιγμα πινακων.Αν υποθεσουμε οτι οι πινακες ανοιγουν το 2022 για την ειδικη, σε αυτους θα συμπεριληφθουν και ο,τι νεο εχει ο καθενας (νεα μεταπτυχιακα, γλωσσες, κοινωνικα κριτηρια κλπ); Ποτε εκτιμαται οτι θα γινει η επικαιροποιηση στον ΟΠΣΥΔ; Θεωρειτε οτι στους ξενογλωσσους κλαδους εχει νοημα ο επικουρικος πινακας της ΕΑΕ;Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!!!