0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρών!Είχα τοποθετηθεί αρχικά σε εσπερινό Γυμνάσιο αλλά είχα μόνο 3 ώρες.Έτσι με απέσπασαν εξολοκλήρου στην πρωτοβάθμια όπου και έχω 20 ώρες σε 3 διαφορετικά σχολεία (2 ολοήμερα (6+6 ώρες) και 1 πιλοτικό (8 ώρες))
Εγώ ξέρω απλά ότι στο γυμνάσιο που είμαι στην Πάρο ανήκει και μια κοπέλα που την διαθέσαν σε ολοήμερο.
Παράθεση από: matina στις Οκτωβρίου 21, 2006, 01:56:44 pmΕγώ ξέρω απλά ότι στο γυμνάσιο που είμαι στην Πάρο ανήκει και μια κοπέλα που την διαθέσαν σε ολοήμερο.Ναι και στην Νάξο θα γίνει το ίδιο από αυτή την βδομάδα.Ήρθε έγγραφο από την Δ/νση να διατεθούν υποχρεωτικά στην Α/βαθμια όλοι οι Πληροφορικής, Γυμναστές και Ξένων Γλωσσών που δεν συμπληρώνουν ωράριο.Και είναι τόσοι πολλόι που, προσωπικά, δεν βλέπω να παίρνουν ωρομίσθιους εδω!!!
Είμαι τοποθετημένη σε γυμνάσιο της Γ' Μεσσηνίας με 8 ώρες συνολικά! Με έχουν διαθέσει σε ένα ολοήμερο εκεί κοντά (αρχικά από το γραφείο μου είπαν για 4 ώρες, αλλά επειδή έχει μόνο ένα τμήμα το ολοήμερο τελικά με χρειάζονται για 2) το οποίο όμως δεν έχει ακόμα δάσκαλο και δεν λειτουργούν οι τάξεις του. Τις υπόλοιπες ώρες μου τις συμπληρώνω με γραμματειακή υποστήριξη.
Παράθεση από: Pepe Le Kout στις Οκτωβρίου 21, 2006, 10:06:40 pmΠαράθεση από: matina στις Οκτωβρίου 21, 2006, 01:56:44 pmΕγώ ξέρω απλά ότι στο γυμνάσιο που είμαι στην Πάρο ανήκει και μια κοπέλα που την διαθέσαν σε ολοήμερο.Ναι και στην Νάξο θα γίνει το ίδιο από αυτή την βδομάδα.Ήρθε έγγραφο από την Δ/νση να διατεθούν υποχρεωτικά στην Α/βαθμια όλοι οι Πληροφορικής, Γυμναστές και Ξένων Γλωσσών που δεν συμπληρώνουν ωράριο.Και είναι τόσοι πολλόι που, προσωπικά, δεν βλέπω να παίρνουν ωρομίσθιους εδω!!!Αυτό θα ισχύει μόνο για αυτή την Δ/νση ή για όλες τις Διευθύνσεις; Αν σε έχουν τοποθετήσει σε σχολείο με λίγες ώρες χωρίς να συμπληρώνεις ωράριο θα διατηρήσεις τις ώρες σε αυτό το σχολείο και θα συμπληρώσεις ωράριο στα ολοήμερα ή διατήθεσαι εξ'ολοκλήρου στα ολοήμερα;
Παράθεση από: moukis στις Οκτωβρίου 21, 2006, 10:38:01 pmΕίμαι τοποθετημένη σε γυμνάσιο της Γ' Μεσσηνίας με 8 ώρες συνολικά! Με έχουν διαθέσει σε ένα ολοήμερο εκεί κοντά (αρχικά από το γραφείο μου είπαν για 4 ώρες, αλλά επειδή έχει μόνο ένα τμήμα το ολοήμερο τελικά με χρειάζονται για 2) το οποίο όμως δεν έχει ακόμα δάσκαλο και δεν λειτουργούν οι τάξεις του. Τις υπόλοιπες ώρες μου τις συμπληρώνω με γραμματειακή υποστήριξη.Δηλαδή έχεις και Γυμνάσιο, και ολοήμερο δημοτικό και γραμματειακή υποστήριξη;