Σύνολο ψηφοφόρων: 678
0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
επιπλέον φιλε knkn βύσματα υπάρχουν σε ολες τις κατηγορίες και στον ασεπ και στον ενιαιο και παντού. τώρα εσένα πως σου ήρθε οτι η απάντησή μου αφορούσε ειδικά τους ασεπίτες... αυτό ομολογώ δεν το καταλαβαίνω...γιατι έχω δει αγαπητέ να παρακαλάνε για μια ωρα ωρομισθιου και ξαφνικά αυτή η ωρα να γινεται 24μηνο και τσουπ διοριστεοι....και μετα ερχονται και χτυπάν το χερι και χτυπουν αναρρωτικές για να πάρουν την απόσπαση ή μετάθεση που θελουν! κατάλαβες φίλε μου ή θες και αλλο παράδειγμα?
με καμάρι λέω οτι διορίστηκα μεσω ενιαίου... και λέω με καμάρι γιατί διάβασα, δούλεψα και διορίστηκα...ξέρω άλλους που φίλησαν κατ...νες ποδιές για να διοριστούν και μετά το παίζουν μόνιμοι και υπεράνω....θου κύριε μην πω ονόματα...
Πώς διοριστήκατε μόνιμοι;
Διορίστηκα με ΑΣΕΠ φέτος!!!! Έδινα τέταρτη φορά! Έγραφα καλά αλλά όχι τόσο ώστε να διοριστώ. Ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι το κατάφερα... Όντως πολύ ψυχοφθόρο και μόνο αυτοί που το ζουν μπορούν να το καταλάβουν..Όσο για το διάβασμα..αυτή τη φορά είχα τόσα νεύρα και απογοήτευση που ήταν ελάχιστο! Ένα μήνα με το ζόρι! Μου φαίνεται σαν ψέμα..