Σύνολο ψηφοφόρων: 678
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: walse στις Αυγούστου 16, 2009, 04:58:24 pmΜηπως, λεω μήπως, δεν θα έπρεπε να ειχες ρωτησει σε αυτο το θεματακι?Επιπλεον το έχεις ρωτησει, το ζήτημα που καταλαβαινουμε οτι σε καιει, σε αλλα 10 σημεια....ΕΛΕΟΣ!αν καποιος γνωριζε, θα στο έκρυβε?Μήπως λέω μήπως αυτό το θεματάκι είναι "πώς διοριστήκατε μόνιμοι" και δεν εννοεί μόνο για φέτος και άρα δεν είναι άσχετη η ερώτηση εφόσον ρωτάω τους ήδη διορισμένους και λογικά κάποιος από αυτούς θα ξέρει???Μήπως?Επιπλέον μήπως λέω μήπως, μπορώ να ρωτάω ότι θέλω και σε όποιο θεματάκι θέλω γι' αυτό και υπάρχει το φόρουμ?Και τέλος μήπως δεν σε υποχρεώνει κανείς να διαβάζεις τα όσα γράφω???
Μηπως, λεω μήπως, δεν θα έπρεπε να ειχες ρωτησει σε αυτο το θεματακι?Επιπλεον το έχεις ρωτησει, το ζήτημα που καταλαβαινουμε οτι σε καιει, σε αλλα 10 σημεια....ΕΛΕΟΣ!αν καποιος γνωριζε, θα στο έκρυβε?
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Κανείς από τους ήδη διορισμένους δεν ξέρει να μου πει πότε βγαίνουν οι αποσπάσεις νεοδιόριστων? (Εννοώ πότε ανακοινώνεται το αποτέλεσμα)
Παράθεση από: walse στις Αυγούστου 16, 2009, 04:58:24 pmΜηπως, λεω μήπως, δεν θα έπρεπε να ειχες ρωτησει σε αυτο το θεματακι?Επιπλεον το έχεις ρωτησει, το ζήτημα που καταλαβαινουμε οτι σε καιει, σε αλλα 10 σημεια....ΕΛΕΟΣ!αν καποιος γνωριζε, θα στο έκρυβε?Ok κατανοώ τα όσα μου έγραψες και ίσως να χεις και δίκιο αλλά εφόσον κάνεις λόγο για ειρωνία από μέρους μου, διάβασε καλύτερα το δικό σου ΕΙΡΩΝΙΚΟ προς εμένα post και παρατήρησε το απότομο ύφος σου!!!Thanks για την ευχή!Να σαι καλάΔεν έχω όρεξη για καυγά απλά ήταν πολύ απότομο το μύνημα σου και με πείραξε!!!
Μηπως, λεω μήπως, δεν θα έπρεπε να ειχες ρωτησει σε αυτο το θεματακι? Επιπλεον το έχεις ρωτησει, το ζήτημα που καταλαβαινουμε οτι σε καιει, σε αλλα 10 σημεια....ΕΛΕΟΣ! αν καποιος γνωριζε, θα στο έκρυβε?