Σύνολο ψηφοφόρων: 678
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καίτοι είχαι προϋπηρεσία 8 ΧΡΟΝΙΑ -οπότε το δεκαεξάμηνο το χα ξεφτιλίσει, εννοείται- ΕΠΕΛΕΞΑ να διοριστώ μέσω ΑΣΕΠ (τον πρώτο που έγινε) γιατί δεν είχα κάτι να φοβηθώ, γιατί ήθελα να αξιολογηθώ - έστω και τυπικά - γιατί δε γούσταρα να μου την πει κανένας, γιατι δε φοβήθηκα να διαβάσω και γιατί θεωρώ γελείες δικαιολογίες τυπου 'εχω οικογένεια και δεν προλαβαίνω να διαβάσω" επειδή , και γω είχα οικογένεια - μάλιστα μονογονεϊκή που τη φροντιζω μόνη μου - και γιατί πιστευω ότι στο σχολείο δε μπορεί κανένας μας να πάει τουρίστας, οφείλει να διαβάζει και να ενημερώνεται κάθε μέρα, πριν μπει στην τάξη. Και επίσης, γιατι θεωρώ απαράδεκτο να αποκαλώ "συνάδελφο" τον οποιονδηποτε διορίστηκε με τον όποιο τρόπο και έκτοτε ξύνεται ασύστολα. Εξ ου και συμφωνώ και με την αυστηρή αξιολογηση. Αυτά.
Παράθεση από: Martha72 στις Μαρτίου 29, 2010, 08:42:10 pmκαίτοι είχαι προϋπηρεσία 8 ΧΡΟΝΙΑ -οπότε το δεκαεξάμηνο το χα ξεφτιλίσει, εννοείται- ΕΠΕΛΕΞΑ να διοριστώ μέσω ΑΣΕΠ (τον πρώτο που έγινε) γιατί δεν είχα κάτι να φοβηθώ, γιατί ήθελα να αξιολογηθώ - έστω και τυπικά - γιατί δε γούσταρα να μου την πει κανένας, γιατι δε φοβήθηκα να διαβάσω και γιατί θεωρώ γελείες δικαιολογίες τυπου 'εχω οικογένεια και δεν προλαβαίνω να διαβάσω" επειδή , και γω είχα οικογένεια - μάλιστα μονογονεϊκή που τη φροντιζω μόνη μου - και γιατί πιστευω ότι στο σχολείο δε μπορεί κανένας μας να πάει τουρίστας, οφείλει να διαβάζει και να ενημερώνεται κάθε μέρα, πριν μπει στην τάξη. Και επίσης, γιατι θεωρώ απαράδεκτο να αποκαλώ "συνάδελφο" τον οποιονδηποτε διορίστηκε με τον όποιο τρόπο και έκτοτε ξύνεται ασύστολα. Εξ ου και συμφωνώ και με την αυστηρή αξιολογηση. Αυτά. καλεεε, απ τη γλυκια φατσουλα δε φαινεται οτι θα κανει λαμπρη καριερα και θα την εκτιμουν ολοι οι συναδελφοι στους τεμπελοξυσαρχ...συλλογους που θα αναγκαστει να συγχρωτιζεται ??
He knows, he knows! Τα πανθ΄ορά και τα πάντα ΟΛΑ γιγνώσκει ο καλός μας kozzi1!
...γενικά απ΄όλα έχει ο μπαξές....Στον οποίο μπαξέ χρειάζεται και ένα ξεβοτάνισμα και μάλιστα άμεσα.... θεατής να τα λούζομαι.5. κι εγώ έχω βαρεθεί τον κάθε κλαψο.... της εκπαιδευσης που θεωρεί το σχολείο τσιφλικάκι του και κάνει τις δημόσιες σχέσεις του προκειμένου να βγάλει μαύρα στα μαύρα...κι επειδή είμαι και μάνα- το παιδί μου - όπως και το παιδί του οποιουδήποτε- δε χρωστάει τίποτα να βγάζει ο κάθε τυχάρπαστος τα απωθημένα του πάνω του....Αυτά.
kozzi1 ωραία και εύκολα θα ήταν όλα αν ίσχυε αυτό που λες....δυστυχώς κρίνω εξ ιδίων... εμπεριών απο τα ένδεκα σχολεία στα οποία έχω διδάξει ως τώρα....τελικά, αυτος ο κόσμος δεν είναι όμορφος, αγγελικά πλασμένος....άσε που αν ήμουν κι εγώ εμπαθής θα έλεγα "αν έχεις στοιχεία βγες και πες τα με ονοματεπώνυμο ή έστω φωτογραφία όπως κι εγώ..." αλλά δεν ειμαι εμπαθής.... πάντως όντως το θέμα μας ειναι άλλο οπότε ας μείνουμε σ αυτό...
τεσπά....άντε, καλό διορισμό και καλό κουράγιο - θέλει μεγάλο στομάχι η μπίζνα που λέγεται Εκπαιδευση.