0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gumus στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:06:05 pmΠαράθεση από: PAMELA27 στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 11:27:55 pmκ εγω εκανα αιτηση επανεξετασης κ τωρα θελω να κανω ενσταση για αποσπαση κατα προτεραιοτητα που λεει... υπαρχει περιπτωση να μην μου τη δεχτουν γιατι εκανα ηδη ή να κρινει ο υπαλληλος αν ειμαι σε προτεραιοτητα ή οχι για να με αφησει??επισης χρειαζεται δικαιολογητικα???egv poy milhsa me ton proistameno moy eipe pvw einai to idio.ειτε αιτηση θεραπειας ειτε ενσταση ειτε επανεξεταση,αν εισαι ειδικη κατηγορία θΑα τη στειλουν,αν οχι,δεν θα τη στειλουν σε πρωτη φαση αλλα λιγο αργοτερα.δεν εχει σημασια το ονομα.απλα δεν νομιζω να καθησει ο υπαλληλος να δει μια μια αν εγω ειμαι ειδικη κατηγορια οποτε εγω αυριο πρωι πρωι θα παω κ βλεπουμε...
Παράθεση από: PAMELA27 στις Σεπτεμβρίου 03, 2011, 11:27:55 pmκ εγω εκανα αιτηση επανεξετασης κ τωρα θελω να κανω ενσταση για αποσπαση κατα προτεραιοτητα που λεει... υπαρχει περιπτωση να μην μου τη δεχτουν γιατι εκανα ηδη ή να κρινει ο υπαλληλος αν ειμαι σε προτεραιοτητα ή οχι για να με αφησει??επισης χρειαζεται δικαιολογητικα???egv poy milhsa me ton proistameno moy eipe pvw einai to idio.ειτε αιτηση θεραπειας ειτε ενσταση ειτε επανεξεταση,αν εισαι ειδικη κατηγορία θΑα τη στειλουν,αν οχι,δεν θα τη στειλουν σε πρωτη φαση αλλα λιγο αργοτερα.δεν εχει σημασια το ονομα.
κ εγω εκανα αιτηση επανεξετασης κ τωρα θελω να κανω ενσταση για αποσπαση κατα προτεραιοτητα που λεει... υπαρχει περιπτωση να μην μου τη δεχτουν γιατι εκανα ηδη ή να κρινει ο υπαλληλος αν ειμαι σε προτεραιοτητα ή οχι για να με αφησει??επισης χρειαζεται δικαιολογητικα???
ξέρει κάποιος αν παρασκευή και δευτέρα απαγορεύεται η κανονική άδεια?
πέρισυ και στο δικό μου σχολείο είχα ακούσει ότι δεν δίνουν άδεια για τισ μέρες αυτές. προσωπικά δεν ζήτησα για να ξέρω την δικαιολογία τησ διεύθυνσης.
πάντως, έχει γίνει χαμός με την πέμπτη 1/9 - ξαφνικά όλοι ήταν άρρωστοι ή δεν μπορούσαν να έρθουν και πλάκωσαν τις άδειες...έλεος ρε παιδιά....ενάμιση μήνα διακοπές .....δηλαδή μόνο αν η 1/9 πέφτει Δευτέρα έρχεστε αλλιώς απ΄τη σημαία; Η άλλη χτύπησε δεκαήμερη κανονική - ως τον αγιασμό - με το σκεπτικό ότι ...."μπορεί να βγει ως τότε η απόσπασή μου,να μην έρχομαι και τσάμπα...." εντάξει - τέτοιες συμπεριφορές είναι κατ' εμέ (και να με συμπαθάτε ) απαράδεκτες....