0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ολοι αυτοί που λές (24+ΑΣΕΠ), ακόμα και οι του 40%, θα μπορούσαν να περάσουν την διαδικασία του διαγωνισμού και να διοριζονταν απο τον πινακα διοριστεών του ΑΣΕΠ (πριμοδοτούμενοι φυσικά απο την προυπηρεσία τους). Το πνεύμα της συζήτησης (η οποία, δυστυχώς, διεξάγεται σε λάθος topic) είναι οι διορισμοί να γίνονται 100% απο ΑΣΕΠ με ενιαία για όλους κριτήρια.
Καλησπέρα σε όλους!Πάνω στο θέμα που συζητάτε, ήθελα να ρωτήσω το εξής:Κάποιος που έχει προυπηρεσία,δεν την έχει επειδή αρχικά ήταν επιτυχών και μη διοριστέος, οπότε δούλεψε ως αναπληρωτής και μάζεψε μόρια;Εγώ, ας πούμε, δουλέυω ως ωρομίσθια και ελπίζω σύντομα να πάω αναπληρώτρια, επειδή μάζεψα μόρια από ΑΣΕΠ και μόνο.Πού είναι το άδικο στην περίπτωσή μου να προσπαθήσω μέσω προυπηρεσίας και ΑΣΕΠ ταυτόχρονα να διοριστώ;
Η ΠΔΣ που ανέφερες Zizoulis είναι πράγματι αισχρό καθεστώς και κατά τη γνώμη μου το μόνο πραγματικά μελανό σημείο. Θα έπρεπε και στην ΠΔΣ να μπαίνεις με μόρια.
Η ΟΛΜΕ ξεκινάει πενθήμερες απεργίες απο 1η Δεκέμβρη..Στα αιτήματά τους (και ας με διορθώσει κάποιος, αν κάνω λάθος..) δεν είδα κανένα αίτημα για τους αδιόριστους..Μόνο η αύξηση του μισθού είναι το πρόβλημα της παιδείας? Για τα 300 ευρώ των ωρομισθίων κανένα αίτημα? Ο καθένας κοιτάει ό,τι τον συμφέρει τελικά?
Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου ! Η αναλυσή σου είναι πλήρως εμπεριστατωμένη και σωστή.
Η «απόκτηση» προϋπηρεσίας σήμερα Δεν έκλεισαν τα παράθυρα καταγραφής μορίων προϋπηρεσίας από άτομα εκτός σειράς των πινάκων που συντάσσει το υπουργείο. Δηλαδή, μπορεί κάποιος που δεν είναι εγγεγραμμένος στους πίνακες, ή είναι εγγεγραμμένος σε χαμηλή σειρά και χωρίς επιτυχία σε Α.Σ.Ε.Π., να καταγράψει μόρια από:1 ) τη Σιβιτανίδειο (έχει περίπου 40 Γυμνάσια-Λύκεια-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ), 2 ) Εκκλησιαστικά Σχολεία, 3 ) Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.),4 ) Σχολεία Φυλακών/ Σωφρονιστικών καταστημάτων, 5 ) Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.), 6 ) Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Τ.Α.Δ.-Ε.Τ.Α.Δ.,7 ) Προϋπηρεσία από σχολείο χώρας της… Ευρωπαϊκής Ένωσης,8 ) «Προϋπηρεσία» από… ιδιωτικό σχολείο,9 ) Π.Δ.Σ. κ.α. και σε 1-2-3 χρόνια να διοριστεί. 10 ) Άλλοι, με τρία παιδιά, προχωρούν σε 4ο και διορίζονται ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους στο διαγωνισμό ως πολύτεκνοι. Όλα αυτά δείχνουν πόσο διαβλητοί είναι οι πίνακες και πως παραβιάζεται η αρχή της ισονομίας.