0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ritalamp σε ευχαριστω για την ηθικη υποστηριξη, είμαι τοσο πεσμένη ψυχολογικά με όλο αυτό το ζήτημα, που περπατάω στο δρόμο και δεν ξέρω που πάω. Είμαι τυπικη στο σδχολείο και με το παραπάνω... διανύω καθημερινά για να φτάσω πάνω από 100 χιλ., φτάνω πρώτη από όλους και φεύγω με τους τελευταίους, αφήνω το παιδί μου όταν σχολάει να με περιμένει στο δρόμο μισή και μία ώρα ωσπου να πάω να το πάρω, γιατί δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει και δεν έχω τη δυνατότητα να πληρώσω γυναίκα. Εχω φορτωθεί 8 διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα στο σχολείο, δεν έφερα καμία αντίρρηση για το πρόγραμμα και τις ώρες που πάω, δεδομένουτ ότι υπάρχει μέρα που ξεκινάω πρώτη ώρα και σχολάω έβδομη, κι όταν πήγαν να πω ότι απουσίασα από το σύλλογο γιατί δεν είδα πουθενά μια έγγραφη ανακοίνωση με αποτέλεσμα να το αμελήσω άκουσα να με βρίζουν με το χειρότερο τρόπο. παραδεχτηκα οτι φταίω, αλλά αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος που υφίσταμαι είναι απερίγραπτος. ευχαριστώ και πάλι για όλα
καλημερα σε ολους. καταρχας να σας ευχαριστησω για τη βοηθεια που μου δωσατε αυτες τις μερες. Ξερω πως γινομαι κουραστικη αλλα θα ηθελα να μου απαντησετε, αν γνωριζετε, στα εξης: α) εστω οτι ο διευθυντης μου κανει εγγραφη αναφορα στη ββαθμια, σε ποσο καιρο σε καλουν σε απολογια; οταν ειναι να υπογραφει η μονιμοποιηση σου ή πιο νωρίς; και β) διαβασα στο καθηκοντολογιο οτι σε περιπτωση αδικαιολογητης αποχης απο τα καθηκοντα ο διευθυντης οφειλει πρωτα να συμβουλευσει τον εκπαιδευτικο σε κλιμα συναδελφικης αλλυλεγγυης, επειτα να ενημερωσει το συλλογο, επειτα προφορικα τον προϊσταμενο και εφοσον δεν πετυχει τιποτε και συνεχιζεται το προβλημα τοτε να να αναφερθει εγγραφως. εγω υποκειμαι σε αυτη την κατηγορια ή η ¨τιμωρια" μου πρεπει να ειναι η εγγραφη αναφορα κατευθειαν; συγνωμη που σας κουραζω, αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει.....ευχαριστω
χιλια ευχαριστω!!!!!! :Dμου φτιάξατε το κεφι!! ριτα, αυτο με το βαρυ χερι θα το χρησιμοποιησω, αλλα βάζοντας τον αντρα μου να το διαθέτει, γιατι κι ο αγιος φοβερα θελει....! αν και ειμαι νεοδιοριστη και δεν τα ξερω ολα, σε ο,τι θελησετε θα σας βοηθησω. θα σας πω αν εχω νεοτερα απο το σχολειο και το "δερβεναγα"!!!
καλησπερα! βρε τι δικιο που ειχατε!!! κι ο αγιος φοβερα θελει.... μολις αγριεψα λιγακι ο δερβεναγας - διευθυντης αλλαξε τροπαρι.... σημερα ολη μερα με επρηξε να μου λεει το ποσο καλος ειναι, ποσο συμπαραστεκεται στους νεους εκπαιδευτικους (μη χειροτερα) και μετα μου ελεγε συνεχεια "ε, για να δεις εγω σε κάλυψα, ε σε κάλυψα" τι αλλο θα δουν τα ματακια μου και θα ακουσουν τα αυτακια μου!!!!!