0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί συνάδελφοι της Πληροφορικής,Σήμερα με ενημέρωσαν για ανάλυψη υπηρεσίας σε Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο. Είναι η πρώτη μου φορά και όπως είναι αναμενόμενο πάντα σε οτιδήποτε καινούργιο κάνουμε υπάρχει ενθουσιασμός και άγχος συνάμα. Θα ήθελα λοιπόν, να με ενημερώσετε τι ακριβώς κάνουμε στα παιδιά. Να μου δώσετε ιδέες και συμβουλές.Σας ευχαριστώ.
Πήγαινε πρώτα αν θές στο "Προσλήψεις των πρώτων ωρομισθίων στα ολοήμερα δημοτικά σχολεία" να μας πείς που σε πήρανε και τι θέση έχεις
Ο walkleon λέει οτι κάθε φορά που ειδοποιείται εκπαιδευτικός ΠΕ19-20 ενημερώνουμε για την σειρά μας στον πίνακα ωρομίσθιων για το ολοήμερο καθώς και τον νομό,έτσι ώστε να υπολογίζουμε σε ποιόν αριθμό έχει φτάσει η συγκεκριμένη διεύθυνση.Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα "Ειδοποίηση ωρομίσθιων"
Σας ευχαριστώ κατ' αρχάς που με ενημερώνετε. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Να μαθαίνω και γω που είμαι καινούργιος. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσες χρονιές πρέπει να κάνει κανείς ωρομίσθιος για να μπορέσει να διοριστεί. Έχω ακούσει για 3 χρονιές. Αληθεύει; Υπάρχει διαφορά ωρομισθίου σε ολοήμερο απ' ότι σε
Παράθεση από: taba-co στις Οκτωβρίου 04, 2008, 10:58:39 pmΣας ευχαριστώ κατ' αρχάς που με ενημερώνετε. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Να μαθαίνω και γω που είμαι καινούργιος. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσες χρονιές πρέπει να κάνει κανείς ωρομίσθιος για να μπορέσει να διοριστεί. Έχω ακούσει για 3 χρονιές. Αληθεύει; Υπάρχει διαφορά ωρομισθίου σε ολοήμερο απ' ότι σε
δλδ για παραδειγμα αυτο το μηνα, που έχω 27 ωρες ολοημερο ειναι 0,27 μορια και 7 ωρες δευτεροβαθμαι (ΣΔΕ) ειναι 0,08 μορια Συνολο 0.35 μορια για Σεπτεμβρη , σωστα τα λεω?
Παράθεση από: anmais στις Οκτωβρίου 04, 2008, 05:03:47 pmΟ walkleon λέει οτι κάθε φορά που ειδοποιείται εκπαιδευτικός ΠΕ19-20 ενημερώνουμε για την σειρά μας στον πίνακα ωρομίσθιων για το ολοήμερο καθώς και τον νομό,έτσι ώστε να υπολογίζουμε σε ποιόν αριθμό έχει φτάσει η συγκεκριμένη διεύθυνση.Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα "Ειδοποίηση ωρομίσθιων"Σας ευχαριστώ κατ' αρχάς που με ενημερώνετε. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω. Να μαθαίνω και γω που είμαι καινούργιος. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα, πόσες χρονιές πρέπει να κάνει κανείς ωρομίσθιος για να μπορέσει να διοριστεί. Έχω ακούσει για 3 χρονιές. Αληθεύει; Υπάρχει διαφορά ωρομισθίου σε ολοήμερο απ' ότι σε