0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: arlekinos στις Οκτωβρίου 07, 2008, 06:49:46 pmΠαράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:04:54 amΕγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Γιατί οι Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν Εκπαιδευτικοί;;;Γιατι μπορει καποιοι ανθρωποι να μην εχουν ονειρο ζωης να δεσουν το γαιδαρο τους, οποτε δημοσιο να ναι κι οτι ναναι. Γιατι μπορει καποιοι να αντιμετωπιζουν την εκπαιδευση ως αυτο που θα επρεπε να ειναι: ενα λειτουργημα πολυ απαιτητικο και ταυτοχρονα πολυ ανταποδοτικο. Γιατι μπορει καποιοι να βλεπουν διαφορες αναμεσα στην επαγγελματικη ζωη μεσα σε ενα γραφειο και μεσα σε μια αιθουσα διδασκαλιας.Μια αποπειρα απαντησης
Παράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:04:54 amΕγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Γιατί οι Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν Εκπαιδευτικοί;;;Γιατι μπορει καποιοι ανθρωποι να μην εχουν ονειρο ζωης να δεσουν το γαιδαρο τους, οποτε δημοσιο να ναι κι οτι ναναι. Γιατι μπορει καποιοι να αντιμετωπιζουν την εκπαιδευση ως αυτο που θα επρεπε να ειναι: ενα λειτουργημα πολυ απαιτητικο και ταυτοχρονα πολυ ανταποδοτικο. Γιατι μπορει καποιοι να βλεπουν διαφορες αναμεσα στην επαγγελματικη ζωη μεσα σε ενα γραφειο και μεσα σε μια αιθουσα διδασκαλιας.Μια αποπειρα απαντησης
Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Γιατί οι Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν Εκπαιδευτικοί;;;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆ
Παράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:04:54 amΕγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Γιατί οι Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν Εκπαιδευτικοί;;;Γιατι μπορει καποιοι ανθρωποι να μην εχουν ονειρο ζωης να δεσουν το γαιδαρο τους, οποτε δημοσιο να ναι κι οτι ναναι. Γιατι μπορει καποιοι να αντιμετωπιζουν την εκπαιδευση ως αυτο που θα επρεπε να ειναι: ενα λειτουργημα πολυ απαιτητικο και ταυτοχρονα πολυ ανταποδοτικο. Γιατι μπορει καποιοι να βλεπουν διαφορες αναμεσα στην επαγγελματικη ζωη μεσα σε ενα γραφειο και μεσα σε μια αιθουσα διδασκαλιας.
Παράθεση από: arlekinos στις Οκτωβρίου 07, 2008, 06:49:46 pmΠαράθεση από: walkleon στις Οκτωβρίου 07, 2008, 10:04:54 amΕγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: Γιατί οι Δημόσιοι υπάλληλοι θέλουν να γίνουν Εκπαιδευτικοί;;;Γιατι μπορει καποιοι ανθρωποι να μην εχουν ονειρο ζωης να δεσουν το γαιδαρο τους, οποτε δημοσιο να ναι κι οτι ναναι. Γιατι μπορει καποιοι να αντιμετωπιζουν την εκπαιδευση ως αυτο που θα επρεπε να ειναι: ενα λειτουργημα πολυ απαιτητικο και ταυτοχρονα πολυ ανταποδοτικο. Γιατι μπορει καποιοι να βλεπουν διαφορες αναμεσα στην επαγγελματικη ζωη μεσα σε ενα γραφειο και μεσα σε μια αιθουσα διδασκαλιας.Εγώ πάλι πιστεύω ότι αν ο καθηγητής και ο δάσκαλος δεν ηταν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι ούτε οι μισοί δε θα ήθελαν να δουλέψουν στην εκπαίδευση. Και δε το λέω υποτιμητικά. Η τάξη (όχι η απόσπαση στο γραφείο) θέλει γερές αντοχές και μεγάλη όρεξη για δουλειά. Οποτε αν δεν υπήρχε το "δέλεαρ" της μονιμότητας πόσοι θα πήγαιναν; και κυρίως, πόσοι θα έμεναν;
Όλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες, εκτός από εμένα, και εγώ θα μπορούσα να κάνω την δουλειά τους πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα.
@ walkleon , olgalia , knaison , oooστην Ελλάδα ισχύει το παρακάτω "αξίωμα"ΠαράθεσηΌλοι οι άλλοι είναι τεμπέληδες, εκτός από εμένα, και εγώ θα μπορούσα να κάνω την δουλειά τους πολύ καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα.εφαρμόζεται κατά το δοκούν σε όλες τις περιπτώσεις.
Εγώ δεν μίλησα με αξιώματα αλλά σύμφωνα με προσωπικά βιώματα.
Ρωτήστε τον Φουκαρά Ιδιωτικό υπάλληλο των 700 Ευρώ να σας πεί την γνώμη του και μην μου λέτε για τις δουλείες στα Υπουργεία σας.
στον ιδιωτικό τομέα εάν είσαι καλός στην δουλειά σου και εργάζεσαι σκληρά, αμοίβεσαι και καλά
οι δουλειές στο δημόσιο είναι όλες αραλίκι (τουλάχιστον σε σύγκριση με αντίστοιχες του ιδιωτικού) γιατί είναι μόνιμες και αυτοί που τις κάνουν ουσιαστικά πληρώνονται τζάμπα
όλοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο για να έχουν την ευκαιρία να παρέχουν δουλειά χαμηλότερης ποιότητας. μόνο όσοι έχουν τα "κότσια" βγαίνουν και δοκιμάζονται στον ιδιωτικό
knaison , oooΑπλά πιστεύω πως κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτό που κάνει.Ρωτήστε τον Φουκαρά Ιδιωτικό υπάλληλο των 700 Ευρώ να σας πεί την γνώμη του και μην μου λέτε για τις δουλείες στα Υπουργεία σας.